Har du sett någon av skräckfilmerna i listan?
Netflix avslöjar: 10 skräckfilmer folk inte vågar se klart - Foto: TT/Shutterstock/Faksimil Giphy

Netflix avslöjar: 10 skräckfilmer folk inte vågar se klart

Att titta på skräckfilm gillar en del av oss, andra inte alls. Men det finns faktiskt skräckisar som är för läskiga att se på. Här har Netflix listat tio filmer som faktiskt är så obehagliga att folk inte vågar se klart dem.


Okej, så en del av oss gillar det och andra HATAR det. Nämligen att se på skräckfilm.

Men för dem som gillar det så har faktiskt listat tio skräckfilmer som folk knappt vågar att se klart eftersom de är så läskiga. 

Netflix kollade över lite data och skickade över till Forbes, som listade filmerna och ja, i listan hittar vi riktigt läskiga filmer. Kriteriet var att Netflix-användaren hade sett åtminstone 70 procent av filmen, och sedan stängde av den.

I listan hittar vi bland annat "The Conjuring" som handlar om Lorraine och Ed Warren som åker till ett hemsökt hus för att hjälpa en familj som bor där. 

"The Conjuring" är med på listan. Bildkälla: Faksimil Giphy

En annan film i listan är "The Human Centipede 2" som är en uppföljare till "The Human Centipede" och är minst sagt lika obehaglig som den första filmen. 

Ja, du läste rätt. 

Här är de tio filmerna som Netflix har listat som är så läskiga att man knappt vågar se klart dem:

  • Piranha 
  • Raw 
  • Teeth 
  • The Conjuring 
  • The Human Centipede 2: Full Sequence 
  • The Void 
  • Jeruzalem 
  • Cabin Fever 
  • Carnage Park 
  • México Bárbaro

Filmerna är inte listade i någon speciell ordning, skriver Forbes.

Om du gillar skräckfilmer kanske du har sett en eller flera av filmerna i listan och om inte så kanske du kommer lägga in dem på din "skräckisar att se"-lista. Det är förstås om du vågar...

Du kanske också vill se trailern till den här skräckfilmen som var läskigast 2016 om du inte redan gjort det – det kan du göra här

American Psycho, Scream och Saw – är några av filmerna som har inspirerat personer till att begå hemska brott i verkligheten. Om du vill läsa om skräckfilmerna som inspirerade till brutala mord kan du göra det här

Eller om du gillar skräckfilmer så måste du bara se trailern till den kommande skräckfilmen "Truth or Dare" – då kan du se den här

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du sett någon av filmerna?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Olycksfartygets kraft som en raketuppskjutning

Två tåg i krock: "Arbetsplatsolycka"

Två tåg har krockat i Upplands Bro, enligt TV4.

Attacker mot flera kraftverk i Ukraina

Ryssland har anfallit Ukraina med en ovanligt stor mängd robotar och attackdrönare under natten till fredag.

Så begränsar du köp i barnens spelappar i påsk

I många av barnens populära spelappar kan man köpa saker i spelen. Till påsk är det också flera av dem som har tidsbegränsade erbjudanden. Det balanserar på gränsen till vad som är lagligt, enligt Sveriges konsumenter.

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

Ett förslag har presenteras: Snus med högre nikotinhalt än 12 milligram per gram bör förbjudas. Slås förslaget igenom kan snusvarianter av bland annat General, Kaliber och Velo förbjudas.

Misstänkt våldtäkt utomhus – man i 20-årsåldern anhållen

Natten till fredagen greps en man misstänkt för våldtäkt i Åre. Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu anhållen av åklagare. Polisen har genomfört förhör med vittnen, den misstänkte och offret, som är en kvinna. Man har också fotodokumenterat den misstänkta brottsplatsen.