Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Truth or Dare" är årets värsta skräckfilm – vågar du se trailern?

Nöje | 08/03/2018 21:10

Skaparna bakom "Get Out", "Sinister" och "Split" är tillbaka med en ny, minst sagt, obehaglig film. Trailern till "Truth or Dare" har väckt starka reaktioner, och vissa menar att det kan vara en av årets läskigaste film. Se trailern och avgör själv!

Om du är en skräckälskare har du troligtvis koll på filmjätten Blumhouse. Under de senaste åren har produktionsbolaget praktiskt taget spottat ut succéfilm efter succéfilm. Paranormal Activity, Insidious och Ouija för att nämna några.

Nu har det amerikanska POWERHOUSET till bolag spottat ut ännu en film. Och den här ser ut att vara den bästa, eller ja – värsta, hittills. Folk vågar nämligen inte ens se klart på trailern, enligt JOE.

Bild från Truth or Dare
Vad skulle du välja? Bild: Youtube

Filmen heter "Truth or Dare" och i en av huvudrollerna hittar vi Lucy Hale, som du kanske känner igen från "Pretty Little Liars"?

Filmen är alltså tänkt att vara den filmen som förstör sanning och konsekvens för generationer att komma. Ni minns sanning och konsekvens va?

Ja, men ni vet den där leken vi lekte när vi var typ 13 år och att palla äpplen var den sjukaste man typ kunde få som konsekvens*. 

*Rättelse: Ni vet leken som vi vuxna leker, iklädda partyhattar och med groggen i högsta hugg, hemma i Robbans tvåa innan vi ska ut på krogen.

Vissa har inte släppt den än. Men vi dömer inte.

Gör du fel, då är det nog det sista du gör

Ni som fick en flashback till förra helgens bravader eller tillbaka era tidiga tonår fattar direkt vad filmen kan tänkas handla om, men vi drar en liten kort recap för er som fortfarande är ovetande.

En grupp ungdomar drar ut till en stuga för att grilla lite, dricka lite vuxendricka och för att leka lite hederliga dryckeslekar. Vilken dröm va?

Och vad som börjar som en ofarlig lek av sanning och konsekvens visar sig vara något helt annat. Klarar du inte av att utföra uppgiften? Ja då har du nog, tyvärr, satt din sista potatis.

Stilistiskt så påminner den lite vagt om The Purge och med vad som ser ut som Saw-liknande uppdrag så kan vi nog förvänta oss en riktig rysare till film. Kommer du att våga se den? 

Truth or Dare har biopremiär den 27:e april. 

Testa dig själv – se trailern, som folk inte ens vågar titta klart på, här nedanför: 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Gillar du skräckfilmer?