Här är de trendigaste tatueringarna 2018

- 29/07/2018, 13:51

Har du tatueringar eller ska du tatuera dig? Om det är så, och du vill känner att du vill skilja dig från mängden, så bör du hålla dig borta från de här trenderna. Men vill du smälta in så är det bara att välja någon utav stilarna nedan.

Tatueringar är ju speciellt för många och kan ha en meningsfull betydelse för den som bär den. Plus att den är nästintill, permanent. Men hur originell du än tror att din tatuering är – så är sanningen att det nästan alltid finns någon annan som har en likadan. 

De som har bäst koll på de allra vanligaste motivtrenderna är tatuerare. Och The Independet, har med hjälp av tatuerare, listat de allra vanligaste tatueringarna som människor gör 2018. 

Minimalistiska tatueringar
Bildkälla: West 4 Tattoo Instagram

Minimalistiska tatueringar 

För tatueringsstudion West 4 Tattoo i New York så är det en väldigt specifik tatueringsstil som drar till sig kunder från hela världen – fin-linje tatueringar.

– Tatueringar idag kan kan vara så otroligt detaljrika så att de ser ut som en teckning. Och därför har nog efterfrågan om fin-linje tatueringar ökat, säger en tatuerare på West 4 Tattoo till The Independent.

Även om de flesta fin-linje tatueringarna är minimalistiska och små, så är det oftast fina citat eller andra typer av meningar tatuerare på West 4 Tattoo får tatuera in.

Tatueringar på fingrarna
Bildkälla: West 4 Tattoo Instagram

Finger-tatueringar 

Det är många tatuerare som vägrar tatuera folks händer eftersom att de bleknar, men trots det är det en trend som växer.

Enligt tatuerare på Good Times Tattoo i London så är händer och fingrar något som de oftast blir ombedda att gadda.

Full Sleeve
Bildkälla: Flamin' Eight Tattoo Instagram

"Full-sleeves" och storskaliga motiv

När det är många som vill ha små och minimalistiska tatueringar är de även de som vill ha stora, och armen är den populäraste platsen att göra något på.

Naresh, som har varit tatuerare i 30 år nu, äger tatueringsstudion Flamin' Eight Tattoo, sa till The Independent att han är glad att större tatueringar inte försvinner när mindre tatueringar blir populära, för det är de han tycker om mest att göra, och som han vill fortsätta med.

Traditionella tatueringar
Bildkälla: Good Times Tattoo Instagram

Traditionella tatueringar

Med alla nya typer av designer och tekniker tillgängliga så är många tatuerare fortfarande partiska när det kommer till en viss typ av tatueringsstil – den traditionella.

Enligt tatuerare på Good Times Tattoo i London så är det här den trenden de är gladast över. En traditionell tatuering brukar vara helt i svartvitt.

Men oavsett vad som är trendigt, och inte trendigt, att tatuera in så handlar tatueringar om att uttrycka sig själv. Det spelar ingen roll om det är populärt eller inte – så länge du älskar den.

Har du någon tatuering?