Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så får du nya dansen " boogie down " på Fortnite

- 24/08/2018, 10:24 -

Älskar du Fortnite? Då är du inte ensam. För i juni hade spelet nämligen 125 miljoner aktiva användare. Och nu har skaparna till spelet lagt till en ny dans, kallad boogie down, men den är inte tillgänglig för alla. Så här gör du för att få den.

Fortnite har blivit en enorm succé för skaparna Epic Games. Spelet som i juni hade 125 miljoner aktiva användare är älskat av personer i olika åldrar. Och kanske är det inte så konstigt att det har blivit en så stor succé i och med den hype som det funnits kring spelet. Hypen har varit så stor att den till och med har letat sig fram till kändisar som Zlatan Ibrahimovic och Drake.

Boogie Down

En annan anledning till spelets storhet är alla dess uppdateringar med bland annat nya vapen som lanseras nästan varje vecka. Och nu i dagarna har Epic Games släppt fram ytterligare en uppdatering. Denna gången är det den nya dansen boogie down som lanseras, men den är inte tillgänglig för alla spelare. Så hur får du tillgång till den?

Det här behöver du göra

Det är faktiskt ganska så enkelt att komma över dansen i spelet. Det enda du behöver göra är att ställa in tvåfaktorsautentisering. Uppdateringen är en otroligt smart grej som innebär att ditt konto blir både säkrare samtidigt som du får möjlighet att låta din avatar dans boogie down i spelet.

Så här gör du

Börja med att gå till Epic Games hemsida. Logga in på sidan med ditt inlogg, här funkar även ditt PSN-inlogg eller Xbox Live-inlogg. Uppe i höger hörn så ser du nu ditt namn, tryck på den och välja "account". Därefter gå in på "Password & security" och rulla ner på sidan till Two-Factor authentication, tvåfaktorsautentisering. Följ sedan instruktionerna där för att tillåta den extra säkerhetsåtgärden.

Obs! Viktigt att tänka på är att när du väl tillåtit tvåfaktorsautentisering så kommer du vara tvungen att ta emot ett mejl varje gång du ska logga in. Detta mejl innehar en kod som du skriver in vid inloggningen vilket ger dig tillgång till ditt konto. 

Trots Fortnites storhet finns det folk som fortfarande anser att konkurrenten PUBG är bättre. Nyheter24 har skrivit om fem anledningar till varför Fortnite är bättre än PUBG, vilket du kan läsa om här.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Fortnite-proffset Ninja som tjänar enorma summor på att streama när han spelar Fortnite. Här kan du läsa mer om honom.