Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bilen har tagit hela internet med storm – ser du den ?

- 17/09/2018, 21:13 -

Bilden cirkulerar just nu över hela internet. Men frågan kvarstår fortfarande, kan du se den "osynliga" bilen?

Den "försvinnande svarta bilen" har tagit internet med storm. För vart är den? Kan du se den?

Vi har tidigare sett bilder som blivit riktigt virala, som vi fortfarande kanske inte heller är helt överens om. För visst minns du klänningen som antingen var blå/svart eller vit/guld? Vilken färg var den egentligen, kom vi fram till något eller blev man bara osams med de man diskuterade med? 

Eller varför inte skon, den berömda skon, var den vit/rosa eller grå/turkos. Inget som vet fortfarande, eller?

Kamouflage-bilen

Nu är det kamouflage-bilen som är på tapeten. För visst kan man inte se den, eller kan man?

Kamouflagebilen
Ser du bilen? Bildkälla: Reddit user Tittzo

Har du sett den än?

Tittar man riktigt noga så kan man se bilens svarta däck. Ser du däcket kan du nog se resten av konturen på bilen. Men det är ju helt makalöst, vad dum man känner sig att man inte sett den från början?

Bilden som publicerats på Reddit har förbryllat många. En användare undrar om det här är en metod som amerikanska militären har jobbat på. En annan användare har kommenterat "Jag är rädd och förvirrad", skriver Metro UK.

Ser du den hamnar du på ett rymdskepp

En annan har kommenterat att "När du väl ser det, kommer din skalle vara på ett alien-rymdskepp". 

Ja, nu kanske du inte hamnar på just ett rymdskepp när du ser bilen. Men lite knäpp i kolan blir man ju?

Anledningen till att bilen är så otroligt kamouflerad verkar vara för ett gediget arbete med lacken. För visst måste det ligga många timmars jobb bakom det där felfria skinandet?

Visste du att svenskarna snart kommer få nya registrerings-skyltar på bilarna? Det verkar nämligen som att siffer- och bokstavskombinationerna snart är slut. Är du nyfiken på hur det kommer funka? Här kan du läsa allt du behöver veta om de nya registreringsskyltarna.