Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Video: Se när piloten gör en helt otrolig landning

Nyheter | 16/10/2018 13:25

Under måndagen var det extrem sidvind på Bristols flygplats i England. Vinden var så stark att flygplanen hade svårt att landa, men det stoppade inte en TUI-pilot som gjorde en helt otrolig landning.

Under måndagen var det extrema vindbyar på Bristols flygplats i England och det påverkar inte bara avgångar utan även landningar som blir extremt mycket svårare. Och i en video som nu har blivit viral så ser vi när ett flygplan från bolaget TUI ändå ger sig på ett försök att landa. 

Vindstyrkan som flygplanet, en Boeing 757-200, möttes av? 72,5 kilometer i timmen. 

När man först ser den snäva vinkeln som flygplanet kommer in mot flygplatsen tror man nästan inte att det är möjligt att det ska kunna landa. Men som om det inte vore någonting så lyckas piloten, sakta men säkert, landa flygplanet. 

TUI har gått ut och uttalat sig om landningen och överöser piloten med beröm.

– Detta visar hur extremt duktiga och tränade våra piloter är, säger en talesman för TUI till HuffPost.

TUI har valt att inte gå ut med namn på den piloten som genomförde landningen.

I spelaren ovan kan du se när piloten gör den otroliga landningen.

Nyheter24 har tidigare skrivit om ett flygplan med 521 passagerare som sattes i karantän i New York. Detta efter att över 100 av passagerarn hostat oavbrutet och två fått hög feber. Läs allt om händelsen här.

Har du sett en galnare landning?