Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu lanseras Uber Eats i Göteborg

Nyheter | 17/10/2018 16:57

Bor du i Göteborg? Då har vi en riktigt smarrig nyhet. Från och med onsdagen 17 oktober kommer du att kunna beställa mat via Uber Eats.

Det finns mycket som vi har att tacka tekniken för. 

Det faktum att du kan se på valfri film eller serie i princip när som helst. 

Det faktum att du tack vara trådlöst internet och en smartphone kan ta reda på exakt hur många filmer Bruce Willis varit med i, just nu. 

Och sist men absolut inte minst, bitmojis. 

Helt fantastiska saker. Men inte lika fantastiskt som det faktum att du kan beställa mat via en app i mobilen. 

Vill du klicka hem en flottig Quattro Formaggi från Onlinepizza, eller kanske en high carb low fat quinoasallad från Foodora?

Inget för dig? Då kanske du ska prova Uber Eats, dagen i ära.

För just idag gör matleveransjätten en stor expandering.

Uber Eats har funnits i Stockholm sedan 2016 då det lanserades i Stockholm men från och med 12:00 på onsdagseftermiddagen kommer Uber Eats även finnas tillgänglig i stora delar av Göteborg. Roliga nyheter för alla i lilla London!

Uber Eats.
Nu kan du bland annat beställa från MAX och Vapiano med Uber Eats Göteborg.

Hamnade i blåsväder på grund av låga löner

Uber Eats hamnade i blåsväder under 2017 när Breakitreportern Erik Wisterberg avslöjade att han efter två veckors arbete som cykelbud på Uber Eats bara tjänade en snittlön på 39 kronor i timmen. I samband med avslöjandet gick även andra cykelbud som jobbat på företaget ut och bekräftade Eriks upplevelse. 

Efter granskningen lovade Uber Eats bättring, och i början av 2018 gick företaget ut med att de höjt snittlönen till cirka 100 kronor i timmen för cykelbuden.  

Tidigare under året listade Onlinepizza de tio bästa pizzeriorna i landet. Är du nyfiken på vilka de är? Då kan du läsa om dem här.

Brukar du beställa hem mat?