Cecilia Forss och Fredrik Von Der Esch
Cecilia Forss väntar barn med kärleken Fredrik Von Der Esch. - Foto: Bertil Enevåg Ericson / TT, Jessica Gow/TT

Skådespelaren Cecilia Forss blir mamma för första gången

Å vilka härliga nyheter! Skådespelaren Cecilia Forss väntar sitt första barn tillsammans med kärleken Fredrik Von Der Esch. Och barnet – det kommer faktiskt ha koppling till vårt kungahus.


Bebislycka i den svenska kungakretsen! Skådespelaren Cecilia Forss och pojkvännen Fredrik Von Der Esch väntar barn och under våren blir de alltså föräldrar för första gången. 

För tidningen Mama berättar Cissi om vad hon längtar mest efter att bli mamma. 

– Att hålla i, pussa på och lära känna den lilla krabaten, upptäcka personligheten och se vem hon eller han är lik, säger hon till tidningen Mama. 

Koppling till kungahuset

När det lilla barnet välkomnas ut till jordelivet kommer hon eller han att få direkt koppling till vårt svenska kungahus. Den blivande pappan Fredrik är nämligen nära kompis till kronprinsessan Victoria och gudson till drottning Silvia, skriver Expressen. 

Ja, kanske kan vi gissa på att kronprinsessan Victoria är ett tippat förslag som gudmor för den lilla krabaten?

Kommer att synas mycket framöver

Men än är det är ett tag kvar till Cissi blir mamma, och fram till dess ligger hon inte på latsidan. Vi kommer nämligen få se en hel del av henne!

Först och främst har hon precis släppt nya boken "Paketlandet", som bland annat handlar om rädslor. 

  ”Paketlandet” är en fortsättning på min första bok ”Fislandet”, men historien är fristående. Den handlar om en vuxen person som är livrädd för barn. Men också om att utmana sig själv, att våga möta sin rädslor och vikten av nåt som kallas snällslajm, säger hon till tidningen Mama

I november kommer hon att leda årets mama-gala, något som är perfekt nu inför henne och pojkvännens stundande livsförändring – perfekt för att få lite tips från andra mammor. 

Bara någon vecka efter får vi se henne 15 minuter varje dag på SVT1. Då är det nämligen Cissi som spelar mamman Sanna i familjen Storm i årets julkalender ”Storm på lugna gatan". 

Tidigare har vi sett henne som Ica-Cindy i de populära reklamerna samt som Jennifer i filmen "I rymden finns inga känslor". 

Nyheter24 har tidigare skrivit om landslagsspelaren Victor Nilsson Lindelöf och hans fru Maja Nilsson Lindelöf som även de väntar tillskott. Läs mer om det här!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du barn?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Polisen i Växjö rapporterar om trafikolycka

Expert: Ålderskrav stoppar inte riskfylld hudvård

Efter en uppmärksammad debatt om ökad användning av avancerad hudvård bland barn har flera företag infört åldersgränser. Det kan sända en viktig signal – men är inte hela lösningen, säger Elmira Tavoosi på Läkemedelsverket.

Bråttom att deklarera för att få pengar i april

Rekordstora summor i årets skatteåterbäring leder till att många deklarerar snabbare än normalt. Och nu börjar det bli hög tid att godkänna deklarationen för den som vill ha sina pengar snabbt – då är sista dagen nämligen 3 april.

Höganäs: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En personbil kör in i mitträcket på Christinelundsvägen i höjd med Domsten.", skriver polisen på sin hemsida.

Två gripna för mordförsök i Bredäng

1 timme sedan
En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

1 timme sedan
Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.