Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Isabella Löwengrip om ex-pojkvännen: "Han ville låna 500 000 kronor "

- 27/11/2018, 21:32 -

Isabella "Blondinbella" Löwengrip är på flykt efter att hennes ex-pojkvän ställt till det för sig. Enligt Löwengrip har hon brutit den relationen helt och hållet. Nu beskriver hon om hur hon fastnade i relationen och hur han ville låna pengar av henne.

Det är snart en vecka sedan som ex-pojkvännen och Isabella Löwengrip sågs senast. Enligt Löwengrip bröt hon då kontakten med honom helt. Efter det pausade hon sitt jobb och flydde landet med sin familj på grund av att hon känner sig hotad.

Under måndagen ska Löwengrips ex-pojkvän försökt att få kontakt ett flertal gånger med Isabella genom att ringa hennes livvakt.

"Jag har bara mig själv att skylla"

Nu uttalar sig Isabella Löwengrip på sin blogg och menar att hon bara har sig själv att skylla.

Ex-pojkvännens och Löwengrips förhållande har varit upp och ner. På Löwengrips blogg beskriver hon första breaket de hade. Det var inte av vilken anledning som helst. Enligt Löwengrip ska han först ha frågat om hon ville bli hans flickvän och dagen efter kommit med hundögon och bett om att få låna 500 000 kronor av henne.

"Jag blev rasande över frågan, sa självklart nej, flög hem och bröt med honom i två månader. Jag bytte koder hemma (kodlås) och jag sa till mitt team att det var över. På något sätt var han tillbaka i mitt liv under hösten. Han bad om ursäkt och kom upp med en story jag trodde på", skriver hon i ett inlägg på sin blogg.

Känner ingen saknad

Hon känner varken en saknad eller aggression mot ex-pojkvännen, inte heller sörjer hon deras minnen. Löwengrip tycker bara allt är så fruktansvärt tragiskt. 

"Som min psykolog sa i torsdags 'pusta ut och var glad över att allt kom fram'. Jag pustar verkligen ut. Det är så mycket som hade kunnat gå fel. Jag fäster tanken på att tiden är min vän och jag vet att jag kommer att återhämta mig och fortsätta min vardag med barnen som vanligt i framtiden. Jag måste bara hålla ut. Rida ut denna vansinniga storm. Tack för ert stöd", avslutar hon i sitt inlägg på bloggen

Ex-pojkvännen talar ut

I en intervju med Expressen har nu ex-pojkvännen sagt sitt. 

– Jag mår inte bra. Det har uppstått en extremt problematisk situation och ovanpå det skrivs det en massa felaktigheter i media, hävdar ex-pojkvännen i en telefonintervju med Expressen.

Enligt Isabella Löwengrip handlar det om stora summor pengar, som tillhör andra människor, som nu ex-pojkvännen inte kan betala tillbaka. Och det bekräftar nu ex-pojkvännen till Expressen att det stämmer:

– Det är korrekt att jag har lånat pengar för att finansiera aktieaffärer som genererat en jättestor förlust. Det rör sig om stora belopp. Det är jättestora belopp som jag har förlorat, säger han till Expressen.

Enligt Expressen har menar ex-pojkvännen att det är en extremt jobbig situation men att han jobbar på en lösning.

Nyheter24 har tidigare skrivit om att Isabella Löwengrip haft kidnappare utanför hennes hus. Det kan du läsa mer om här.

Brukar du läsa Isabella Löwengrips blogg?