Torsdag 20 Jan
Stockholm

Skönhetsdrottningen skickade nakenbilder till 15-årig pojke

Kvinnoansikte, Kvinna som spelar fiol
Ramsey Carpenter Bearse riskerar 20 års fängelse. Foto: Bildkälla: Youtube (bilden är ett montage)

Det var i fredags som den amerikanska före detta skönhetsdrottningen Ramsey Carpenter Bearse greps, misstänkt för att ha skickat nakenbilder av sig själv till en 15-årig pojke. Nu riskerar den 28-åriga kvinnan tjugo års fängelse.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den kända före detta skönhetsdrottningen, 28-åriga kvinnan Ramsey Carpenter Bearse, greps under fredagen. Hon greps efter misstanke om att ha skickat minst fyra bilder av sina bara bröst till en 15-årig pojke. 

Tidigare vinnare av Miss Kentucky

Ramsey har tidigare vunnit titeln Miss Kentucky och därmed gått vidare till skönhetstävlingen Miss America där hon tog sig till semifinal. 

Hennes fiolspel och förespråkande av sin diagnos multipel skleros (MS) ledde till att hon slutligen vann delstatstävlingen. Hennes popularitet inom skönhetstävlingsvärlden i USA var mycket stor.

Hon träffade 15-åringen när han var elev i hennes klass på Andrew Jackson Middle School i USA, där kvinnan var lärare i fysik och kemi. 

Åtalet mot skönhetsdrottning

Efter att Ramsey erkänt för polis att ha skickat bilderna till pojken står hon nu åtalad för fyra fall av distribuering av "obscent material" till minderårig. 

Kvinnan erkände att hon skickat bilderna till pojken, som då gick i åttonde klass, mellan augusti 2018 och oktober samma år. 

Kvinnan ställs för rätta

I och med erkännandet ställs nu Ramsey Carpenter Bearse inför rätta har hon tilldelats en försvarsadvokat, Al Emch, som uttalat sig kort om situationen.

- Det här är en svår dag. Detta kom som en chock för min klient, för mig och för alla som känner henne" kommenterade han enligt Inside Edition. 

Ramsey själv ville inte kommentera händelsen eller hur hon känner inför rättegången. 

Rättegång väntar för kvinnan

Det den 28-åriga skönhetsdrottningen är åtalad för kan ge upp till tjugo års fängelse enligt amerikansk lagstiftning. 

Men huruvida hon döms eller inte är obestämt fram tills den 17 december då hon är kallad att närvara i rätten. Hon släpptes i väntan på rättegång för en borgen på 10 000 dollar, vilket motsvarar cirka 90 000 svenska kronor. 

Ramsey har försvunnit från sociala medier

Efter det att åtalet mot Ramsey blivit offentligt har hennes Instagram inaktiverats och den före detta skönhetsdrottningens Twitter-konto har raderats, rapporterar Inside Edition


Nyheter24 har tidigare skrivit om hur lärare betett sig olämpligt mot elever. En lärare fångades på film när han tog nackgrepp på en elev. Läs mer om det här!

Kommentera
Kopiera länk
Dela