Söndag 4 Dec
Stockholm

Astrologen avslöjar: Så blir 2019

London Eye, fyrverkerier och Margareta Hedin
Nytt år, nytt jag? Här får du tips av astrologen Margareta Hedin om hur du gör det bästa av 2019. Foto: Bildkälla: Kirsty Wigglesworth, TT / Margareta Hedin

En del av oss väntar fortfarande på dagen vi får hem ett antagningsbrev från Hogwarts. Margareta Hedin, astrolog, själsguide och rådgivare sedan 25 år tillbaka, berättar hur vi kan maxa år 2019 med hjälp av lite magi.

Kommentera (8)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Margareta Hedin har jobbat som astrolog, själsguide och rådgivare i hela 25 år. Hon driver sin egen klinik som ligger i centrala Stockholm. 

Hennes intuitiva gåvor och kunskaper inom örter, magi, ritualer och andliga praktiker runtom i världen ger henne mängder med klienter vardag. Idag jobbar hon som skribent för bland annat Astrobloggen och undervisar i astrologi via kurser på nätet. Nyheter24 hörde med Margareta vad vi kan förvänta oss av det nya året som ligger runt hörnet. 

– Vi lever i en ytterst kritisk period med oerhört tuffa utmaningar framför oss, säger hon.

Hon syftar på att det politiska klimatet blivit hetare än någonsin och att spänningar och strömningar som råder mellan människor gällande olika åsikter, trosuppfattningar och folkgrupper är att ta på yttersta allvar. Hon lägger även stor vikt på klimathotet som råder och understryker att det är det mest angelägna problemet i dagsläget.

– Vi måste ju ha en planet att bo på och ren luft att andas för att klara av att ta itu med alla andra gigantiska frågor som mänskligheten ställs inför. Planeterna står i samma läge eller mitt emot den position de hade år 1935 vilket får oss astrologer att känna oro.

Margareta förklarar att detta år varit tufft för de flesta av oss och hoppas på lite mer glädje och bättre nyheter för 2019 – men dessvärre förutspår hon att det inte riktigt kommer bli så. Hon förklarar att det finns orosmoln över det kommande året och ser 2020 som det avgörande året för mänskligheten.

Ljuset i tunneln

– Jupiter handlar om hopp, tro och en högre mening och strävan. Hans position i skytten 2019 finns med oss nästan hela 2019 och skänker mänskligheten ett hopp om att mirakler faktiskt kan ske. Ett hopp tänds om att vi kan förändra, ett hopp om positiv utveckling och tron på goda krafter och att vi människor trots allt gör de rätta valen, säger hon entusiastiskt.  

Hur gör du dessa förutsägelser?

– Astrologin bygger på de senaste 5 000 årens observationer. Man tittar helt enkelt på stjärnhimlen och jämför cyklerna och noterar hur de olika konstellationerna påverkat oss tidigare och drar slutsatser av hur vi tror att det ska påverka skeendena på jorden nu.  

Margareta Hedin gör även tarotolkningar. Bildkälla: Allis Nettréus/SvD/TT

Hur kan vardagsmänniskan blir lite mer intuitiv?

– Det är viktigt att vara öppensinnad. Vissa föds med gåvan av intuitivitet, men är man öppen till tanken av andlighet och dedikerar tid och envishet kan vi alla utvecklas. Ge kropp, själ och sinne chansen att återhämta sig genom att avstå från droger eller alkohol. Ha även en andlig rutin med bön eller meditation och fokusera på att finna klarhet inom dig själv, säger hon till Nyheter24.

Där har ni det, gott folk. Vare sig ert sökande till astrologi har att göra med spänning, sensationssökande eller ren nyfikenhet så har vi alla kraften inom oss att påverka det kommande året. Tillsammans är vi starkare!

Stämde ditt årshoroskop? Nyheter24 rapporterade om det här!

Tror du på magi?
Tack för din röst!
Kommentera (8)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.