Nu sprids bilder som antas vara senaste iPhone XI

- 21/01/2019, 13:13

Nu verkar det som att bilder på Apples nya Iphone XI har läckt ut. Med en ny och för många en udda design har den fått ett blandat mottagande på sociala medier.

Bilder på iPhone XI, som den kallas, påstås nu vara läckta. Nyheten om Apples nya telefon har spridits som en löpeld över sociala medier och både Forbes och The Independent har skrivit om den något udda telefon.

Framförallt är det den nya designen som nog kommer få de flesta hängivna iPhone-konsumenter att rynka pannan. Hittills har nämligen reaktionerna på sociala medier varit minst sagt blandade, vissa menar nämligen att den är... Tja, ful.

Iphone XI
Kan det här vara den nya iPhone XI? Bildkälla: Twitter

Förutom ett udda utseende så verkade den nya designen medföra en del förändringar i funktionen. Något som är nytt för den nya telefonen är att den likt Huawei Mate 20 kommer ha tre olika kameror, tanken är att de ska samspela med varandra och på så sätt ta optimala bilder.

Men än så länge är det bara rykten som säger att Apples nya produkt just nu genomgår olika tester och senare under 2019 kommer att annonseras ut och visas upp. Hur den slutliga produkten då kommer att se ut och om de läckta bilderna faktiskt stämde – återstår att se.

Nyheter24 har tidigare skrivit om ett oväntat problem med telefonerna iPhone XS och iPhone XS Max. Kanske har du upplevt samma problem? Här kan du läsa mer om klagomålen som trillade in ganska snart efter telefonerna släpptes.

Vad tycker du om den nya iPhone XI? Hiss eller diss?