Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nya uppgifter om döda barnet: ”Under tre år gammalt”

- 22/03/2019, 16:25 -

Ett ungt barn hittades död i en bostad, i Laholm, under torsdagen. Två vuxna sitter anhållna misstänkta för vållande till annans död. Nu har det kommit nya uppgifter om att barnet var under tre år gammalt.

Det var vid sju-tiden på torsdagsmorgonen som uppgifter om ett dödsfall kom in till polisen. Fallet rörde sig om ett ungt barn som hittats död i en bostad i Laholm. 

En man och en kvinna, anhöriga till barnet, sitter nu anhålla och brottsmisstanken gäller vållande till annans död. 

Ann-Christin Claesson, åklagare, har bekräftat till Lokaltidningen att förhör ska hållas under fredagen. 

På fredagsförmiddagen meddelade åklagaren att hon inte har tagit ställning till om de anhöriga ska begäras häktade. Hon ville inte heller kommentera om dödsfallet inträffat i hemmet eller på annan plats. 

– Det vill jag inte gå in på. Barnets dödsorsak är inte fastställd. Vi kommer hålla förhör för att utreda vad som hänt, sa Ann-Christina Klasson, till Lokaltidningen.

Åklagare, Ann-Christin Claesson, ville inte heller svara på hur gammalt barnet var  men bekräftar att det var under tre år gammalt. 

Nyheter24 rapporterade om händelsen igår, det kan du läsa mer om här.