Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ungt barn hittat dött i Laholm – två personer anhållna av polis

- 21/03/2019, 15:39 -

Under torsdagen har ett ungt barn hittats död i en bostad i Laholm. Polisen har spärrat av ett område och anhållit två personer som misstänks för vållande till annans död.

Under 7-tiden på torsdagsmorgonen ska uppgifter om ett dödsfall kommit in hos polisen. Fallet ska röra ett ungt barn som hittats dött i en bostad i Laholm

Man och kvinna anhållna – misstänkts för vållande till annans död

Polisen har, enligt Expressen, tagit en man och kvinna som befann sig på platsen till förhör med en åklagare. Händelsen är fortfarande under utredning och polisen har meddelat att det finns en misstanke om brott. Brottsmisstanken ska gälla vållande till annans död, enligt Expressen.

De misstänkta ska ha relation till barnet

Enligt polisen ska de två personerna ha haft en relation till barnet, men de vill inte gå in på vilken typ av relation det ska ha varit. 

– Vi har spärrat av platsen, och har utfört ett antal utredningsåtgärder, säger Anna Göransson, talesperson för polisen region väst till Expressen. 

Polisen vill inte gå ut med detaljer

Det första utredningsarbetet ska vara färdigt, men avspärrningen kring området står kvar. Polisen vill i nuläget inte gå in på detaljer kring händelsen. 

– Det är omständigheter som har gjort att vi valt att agera så, säger Anna Göransson till Expressen