Måndag 10 Maj
Stockholm

Kvinna polisanmäld – för att hennes son kissade utomhus

polisanmälan, ett barn och en kvinna, hand som styr en ratt
Den höggravida kvinnan riskerar fängelse och böter. Foto: Meredith Anderson WRDW/Facebook, Pixabay

En höggravid kvinna i Georgia, USA, riskerar att få saftiga böter och fängelsestraff. Detta för att hennes son råkade kissa på en offentlig plats.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Treårige Cohen John satt i bilen på en väg i Augusta, Georgia, när han plötsligt blev väldigt kissnödig. Hans mamma Brooke John, som är höggravid, var då tvungen att stanna för att hitta en plats där sonen kunde utföra sina behov. 

– Han sa bara ”Mamma, jag måste kissa, jag måste kissa!” Jag bad honom hålla sig lite men han fortsatte bara med ”Nej, jag MÅSTE kissa NU!”, säger Brooke till WRDW.

Familjen körde till närmaste bensinstation för att förhindra att sonen skulle kissa på sig. Men det var försent.

– Jag kan ju inte lyfta honom, det får jag inte göra i mitt tillstånd, säger Brooke. 

Täckte över sonen med en filt

När mamman fattade att de inte skulle hinna till bensinstationens toalett så täckte hon över sonen med en filt så att han kunde få kissa.

Men olyckligt nog så stod en polis i närheten som bevittnade händelsen. Polisen tyckte inte att det som skedde var okej, och ansåg att kissdramat var förargelseväckande beteende.

Nu har Brooke polisanmälts.

I anmälan står det: "Hon tillät sitt manliga barn urinera på parkeringsplatsen. Jag observerade det manliga könsorganet och urineringen. Offentliga toaletter erbjuds i närheten”.

Höggravida Brooke John riskerar saftiga böter och fängelsestraff. Bildkälla: Meredith Anderson WRDW/Facebook

Riskerar fängelse

Brooke ska infinna sig i rätten den 30 april, vilket bara är några dagar innan hon planeras föda sitt barn. CNN skriver att hon riskerar fängelse i 60 dagar och böter på 5 000 dollar, vilket i runda slängar är 46 000 kronor.

– Olyckor händer ju. Vad skulle jag ha gjort? Tänk om vi sprungit in på en av toaletterna där han kunnat kissa på sig på golvet, där någon annan kanske befinner sig?, säger Brooke.

Känner du att du behöver kissa oftare än andra? Nyheter24 har listat alla anledningar till varför du inte kan hålla dig så länge i artikeln här!

USA
Har du barn?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela