Deborah Sue Culwell kastade påse med hundvalpar i soptunnan.
Deborah Sue Culwell kastade påse med hundvalpar i soptunnan. - Foto: Riverside County Animal Services

Här dumpar Deborah, 54, en påse med hundvalpar i soptunnan

Den 54-åriga amerikanskan Deborah Sue Culwell fångades av en övervakningskamera när hon en slängde en påse fylld av hundvalpar i soptunnan. Nu har hon dömts till ett års fängelse.


Det var i Coachella, Kalifornien, som den 54-åriga amerikanskan Deborah Sue Culwell fångades av en övervakningskamera, när hon kastade sju stycken tre dagar gamla hundvalpar i soptunnan. 

Lyckligtvis så hittades valparna av en person senare samma dag, när hen märkte att påsen rörde på sig i soptunnan. Och tur var väl det, annars kan djuren mycket väl ha dött, då det ska ha varit väldigt varmt den dagen.

Deborah Sue Culwell fångades av en övervakningskamera i Coachella, USA. Bildkälla: Riverside County Animal Services

”Om det inte hade varit för den goda samariten, skulle valparna förmodligen inte ha överlevt. Dagstemperaturen i Coachella på torsdagen var runt 35 grader", skrev Riverside County Police Office i ett Facebook-inlägg.

En av valparna dog i hettan

Tyvärr omkom en av valparna efter den tragiska händelsen, något som fått lokalpolisen att reagera kraftigt.

– Det finns ingen ursäkt för att kasta valpar. Särskilt inte under den tid vi lever i, där vi eller djurskyddsmyndigheten skulle vara villiga att hitta fosterföräldrar för djuren. Det var en skamlig handling, sa polisen Chris Mayer, enligt Dagens DK.

Händelsen inträffade i april månad tidigare i år och under onsdagen förra veckan så dömdes kvinnan till ett års fängelse, för djurplågeri. Deborah har också blivit dömt till sju år villkorlig dom och under denna tid så förbjuds hon äga något djur, enligt Buzzfeed.

Sex av sju hundvalpar överlevde händelsen. Bildkälla: Riverside County Animal Services
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde Deborah fått ett längre fängelsestraff?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Nattligt utegångsförbud för barn i fransk stad

Tonårspojkar hyllas – stoppade kidnappning

Tre tonårspojkar som lyckades stoppa en kidnappning av en minderårig flicka i Järfälla nordväst om Stockholm hyllas av polisen, skriver Mitti.

Tekniskt strul hos Spotify – hundratals användare drabbade

Under tisdagseftermiddagen upplevde tusentals användare problem med musiktjänsten Spotify. I sociala medier är användare väldigt upprörda över att både appen och hemsidan strular.

Varberg: Polisen rapporterar om rattfylleri

1 timme sedan
"Ett vittne ringer till polisen om en personbil som kör i hög hastighet från Trönninge mot Kungsäter.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen rapporterar om kontroll person / fordon, Södertälje

1 timme sedan
"Larm om allvarlig händelse.", skriver polisen på sin hemsida.

Flygledarna i Frankrike ska strejka

1 timme sedan
Flygledarna i Frankrike ska strejka på torsdag, vilket riskerar att leda till stora störningar vid Paris två största flygplatser.