Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

E-type talar ut om sorgen : "Kommer aldrig ge upp tanken om barn"

- 16/09/2019, 16:33
E-type, pappa, storken

E-type drömmer forfarande om att en dag få kalla sig pappa.

Björn Larsson Rosvall / Scanpix / TT

Kultartisten E-type är återigen tillbaka på tapeten med ett nytt singelsläpp. I en lång intervju talar artisten ut om livet som nysingel och om längtan att en dag – få bli pappa.

Martin"E-type" Eriksson, 54, talar ut om livet i en lång intervju med Aftonbladet. Artisten pratar bland annat om det senaste singelsläppet, karriären som krögare samt om sitt privatliv.

Varpå han talar ut om sin separation och drömmen om att en dag – få bli pappa.

Flyttar till Stockholm igen

Artisten är förtegen om att ge allt för mycket detaljer om separationen. Men konstaterar att han har en del nya projekt på gång i Stockholm. Något som gjorde att boendesituationen på gården i Adelsö blev ohållbar:

– Jag älskar Adelsö, men jag kan inte bo där om jag ska jobba i stan. Då blir man galen.

"Kommer inte ge upp tanken på barn förrän jag dör"

Eriksson berättar vidare att trots motgångarna i livet räds han inte för att se ljust på vad framtiden har att erbjuda. Utöver ett antal nystartade projekt drömmer artisten fortfarande om att skaffa barn. Något som en viss fotbollsprofil har bevisat – aldrig är försent: 

– En av mina stora husgudar i jakten på att få barn, även om man är lite äldre, är den mycket trevlige fotbollsexperten Hasse Backe. Han fick sitt senaste barn när han var 63, och det är 10 år dit liksom. Då känner jag ”fan vad grymt”. Jag kommer inte ge upp tanken på barn förrän jag dör, säger han till Aftonbladet.

Läs mer här: "Hold your horses – nu är det slut med E-type"