Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kvinnlig joggare efterlyst – för att ha bajsat parkering

- 21/10/2019, 22:23

På en gata i Australien har en kvinna upprepade gånger satt sig ner och bajsat under hennes morgon-joggingturer. Detta uppskattas inte av de boende och nu är kvinnan efterlyst.

Boende på en gata i Australien har upprepade gånger råkat ut för en minst sagt otrevlig överraskning i form av mänsklig avföring. 

Det har visat sig vara hos en kvinnlig joggare som nöden har kallat  och detta har varit under hennes tidiga morgonrundor. 

På övervakningskameror kan man se kvinnan sätta sig ner mellan två bilar, dra ner sina tights och göra nummer två. 

Kvinnlig joggare
Här har den kvinnliga joggaren fastnat på övervakningskamera när hon gör nummer två. Bildkälla: Roxy Jacenko/Instagram

Kvinnan är efterlyst

Kändispublicisten Roxy Jacenko, som bor på gatan i fråga, har delat bilder på kvinnan på sitt Instagramkonto och skrivit en efterlysning: 

”Du borde skämmas som gör detta på vår bostadsgata där vi har en grundskola och flera bostadshus. 

Det här är inte det första besöket av den kvinnliga joggaren. Vet du vem den här personen är?”, skriver Roxy Jacenko på Instagram. 

Tre månaders fängelse

Enligt Jacenko har hon sett mänsklig avföring på gatan under tre veckors tid. Hon berättar för Daily Mail Australia att hon har fått in en hel del tips om vem den kvinnliga joggaren är, enligt brittiska Metro. 

Nu ska de boende i området diskutera hur de ska gå vidare med problemet. 

Att bajsa offentligt i New South Wales, Australien, kan ge ett fängelsestraff på hela tre månader samt böter på $600, vilket är närmare 4000 svenska kronor.  

Har du bajsat offentligt någon gång?