Fredag 25 Jun
Stockholm

VIDEO: Se valpen Narwhal som har en extra svans – i ansiktet

Hunden Narwhal har en extra svans i pannan.
Hunden Narwhal har en extra svans i pannan. Foto: Foto: Mac's Mission

Valpen Narwhal är döpt efter narvalar och har en ovanlig detalj i ansiktet. Valpen har nämligen en svans mitt emellan ögonen. Se videon högst upp i artikeln!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Valpen med svansen i pannan heter Narwhal och är 10 veckor gammal. Han har blivit räddad av Mac's Mission som är en djurskyddsförening som tar hand om övergivna eller skadade hundar. Mac's Mission håller till i staden Cape Girardeau i delstaten Missouri i USA.

DÖPT EFTER NARVALAR

Valpen Narwhal är döpt efter narvalar. Narvalar har nämligen likt Narwhal också ett långt förmål mellan ögonen, en förväxt tand! 

Narwhals svans är dock inget som bekymrar honom och personalen på hundskyddet ser ingen anledning att de skulle behöva operera bort svansen.

Röntgenbilder visar att Narwhals andra svans är ungefär tre gånger mindre än hans riktiga svans och att den inte sitter ihop med något annat i ansiktet, skriver Mac's Mission i ett Facebookinlägg. Det är helt enkelt bara en hudflärp! 

Foto: Mac's Mission. Röntgenbilden som visar att Narwhals svans i ansiktet är helt ofarlig.

INTE TILLGÄNGLIG FÖR ADOPTION

För tillfället är Nawhal inte tillgänglig för adoption. Anledningen är att personalen vill att han ska växa lite mer och verkligen se till att svansen inte besvärar honom när han blir större.

Se videon högst upp i artikeln!

LÄS MER: Mushjorten var "utrotad" – nu har den fångats på film

Tycker du att Narwhal är söt?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela