Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Emilia, 20, försvunnen – polisen misstänker brott

- 28/11/2019, 17:25 -

Emilia, 20, har varit försvunnen sedan i fredags. Polisen utreder hennes försvinnande som människorov.

Emilia Lundberg, 20, är försvunnen. Hon sågs senast i fredags i Tollarp. Hennes familj anmälde henne saknad i helgen efter att de själva hade varit ute och letat. 

I hennes lägenhet ligger bland annat hennes bankkort kvar och henne mobil har varit avstängd sedan i fredags förmiddag.  

– Vi misstänkte att något var fel när hon inte svarade i telefon och att telefonen var avstängd. Vi försökte ringa hela tiden. Hon hade på sig korta rosa byxor och en svart jacka med päls, berättar Ronni Lundberg, Emilias pappa, till Nyheter24. 

Förutom att familjen själva har satt upp lappar runt om i hela kommunen och letat på de flesta av orterna i nordöstra Skåne har de nu fått hjälp av organisationen Missing People. 

Missing Peoples Facebooksida står det att Emilia med största sannolikhet har satt sig på en regionbuss i Tollarp längs med E22:an, men att de inte vet åt vilket håll hon har åkt. Nu vädjar de om tips. 

Emilia, 20, är försvunnen. Bildkälla: Missing People Facebook
Emilia, 20, är försvunnen. Bildkälla: Missing People Facebook

Anders Svenson, chef vid enheten grova brott i Kristianstad, berättade tidigare idag att de misstänker ett brott bakom hennes försvinnande. 

– Vi har jobbat med detta sen helgen och det inleddes som en försvunnen person. Ärendet utreds nu som människorov, det rubricerades som det under gårdagen. Han fortsätter:

– Ärendet är nu åklagarlett och jag har inga fler kommentarer, berättar han till Aftonbladet

Har du sett Emilia eller har du information som kan leda till att hon återfinns, ring polisen på 114 14.