Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Värmeböljan fortsätter: Här blir det 11 plusgrader och sol

- 07/01/2020, 13:38

Den kommande veckan kommer att innebära värme och sol runtom i landet. Enligt SMHI kan det handla om temperaturer kring tio till elva plusgrader.

De allra flesta av oss förknippar januari med kyla och minsugrader. Men enligt SMHI innebär den kommande veckan värme och plusgrader på flera håll i landet. 

Varmt fram till helgen

I Borlänge och Karlstad blir det åtta plusgrader och sol på onsdag. 

Januari.
Under fredagen och lördagen kan det bli några minusgrader. Foto: Fotograferna Holmberg / TT

I båda städerna skiner solen fram tills nästa måndag med temperaturer mellan tre till åtta plusgrader, förutom ett kort uppehåll under fredag och lördag då det blir molnigt och en till två minusgrader, enligt SMHI

Upp till 11 plusgrader

Onsdagen innebär upp till nio plusgrader i Göteborg samt Malmö och tio plusgrader i Gävle. 

Från onsdagen fram till nästa tisdag blir det plusgrader i samtliga av de ovan nämnda städer, förutom ett kort uppehåll på fredag då det blir en minusgrad i just Gävle. 

Sol och snö.
Nästa onsdag blir det elva plusgrader i Stockholm.  Foto: Terje Pedersen / TT

Prognosen ser ungefär likadan ut i Stockholm där det under veckan blir tre till nio minusgrader. Detta fram till nästa onsdag då det blir hela elva plusgrader enligt SMHI

Är det snö hos dig?