Torsdag 29 Jul
Stockholm

Han gör Simpsons-karaktärerna till verklighetstrogna personer

Konstnären har skapat realistiska versioner av karaktärerna från "The Simpsons".
Konstnären har skapat realistiska versioner av karaktärerna från "The Simpsons". Foto: Shutterstock, Instagram/Hossein.diba

En konstnär från Turkiet, vid namn Hossein, har fått mycket uppmärksamhet på Instagram. Detta efter att han skapat verklighetstrogna Simpson-karaktärer.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Konstnären Hossein Diba är specialiserad på modellering, textur och skulptur av karaktärer i spel, film och liknande sedan 2008.

Skapade Simpson-familjen

Under coronatider har han suttit i karantän, vilket fick honom att börja skapa allt mer – och det var en specifik tv-serie som han hämtade inspiration ifrån. 

– När jag har tittat på "The Simpsons" så har jag alltid undrat hur de skulle se ut med mer realistiska detaljer och texturer. Jag har alltid velat prova mig på det, förklarar konstnären för LadBible.

Homer Simpson i en mer verklighetstrogen karaktär. Bildkälla: Instagram/Hossein.diba

Har över 82 000 följare

Han förklarar att karantänen gav honom mer tid att fokusera på konsten och skapa sådant han alltid velat göra, enligt LadBible.

Hans skulpturer fick stor uppmärksamhet på internet. Hans Instagram har över 82 000 följare, och där delar han med sig av processen samtidigt som han ger tips till sina följare.

Många har kommenterat att hans Simpson-skulpturer, däribland Homer, BartMarge och Mr Burns är de mest realistiska de någonsin har sett. Vissa menar att de ser rätt obehagliga ut. Vi kan nog förstå varför.

Marge Simpson. Bildkälla: Instagram/Hossein.diba
Bart Simpson. Bildkälla: Instagram/Hossein.diba
Mr Burns. Bildkälla: Instagram/Hossein.diba

Fler bilder kan du se i bildspelaren ovan!

Har du sett The Simpsons?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela