Tisdag 21 Sep
Stockholm

Paolo Roberto bryter tystnaden: "Har utnyttjat en medmänniska"

Paolo Roberto har lagt upp en bild på Instagram där han ber om förlåtelse.
Paolo Roberto har lagt upp en bild på Instagram där han ber om förlåtelse. Foto: Claudio Bresciani/TT

Paolo Roberto erkände att han köpt sex i en intervju med TV4, efter att ha gripits under en polisrazzia. Nu har han lagt upp en bild på sin Instagram, där han bryter tystnaden om situationen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Natten till 15 maj greps tv-profilen Paolo Roberto i en polisrazzia vid Östermalm i Stockholm.

Han erkände senare i en intervju med TV4 att han köpt sex. Efter ett Instagram-inlägg, som många av hans branschkollegor starkt kritiserade, samt många avslutade samarbeten blev det tyst från Roberto.

Nu har han dock brutit sin förtegenhet i ännu ett inlägg på Instagram.

Under bilden ber han om förståelse över att han inte kommer ge upp till omvärlden.

Bildkälla: 1paolo2/Instagram

"Jag har begått ett stort misstag som fick konsekvensen att allt jag har haft är borta. I allt innebär också min försörjning. Jag ber därför om förståelse för att jag inte ger upp för det är jag skyldig dem som är nära. Jag har ett ansvar som förälder, försörjare och människa".

Utreds för oaktsam våldtäkt

Mat-och träningsprofilen är under utredning för oaktsam våldtäkt. I inlägget skriver han att han har "utnyttjat en medmänniska" samt att han "bara vill försvinna".

Han avslutar inlägget med att han inte har något val än att börja arbeta och fortsätta med sitt liv. Till sist skriver han:

"Och avslutningsvis så förstår jag att mina ursäkter inte kommer att bli godtagna av speciellt många men ursäkter är inte till för att ändra det förflutna utan de är till för att förändra framtiden".

Kommentera
Kopiera länk
Dela