Lördag 31 Jul
Stockholm

De återskapade scenen från "Vänner" – och likheten är slående

Gänget från TikTok är slående lika gänget från Vänner!
Gänget från TikTok är slående lika gänget från Vänner!. Foto: Reed Saxon/TT, Emojipedia, TikTok

Ett kompisgäng har på den populära appen TikTok återskapat en scen från tv-serien "Vänner", och videon har snabbt blivit viral. Varför? Det förstår ni nog själva när ni ser klippet!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Appen TikTok har på den senaste tiden blivit enormt populär. Där hittar du allt från recept till gulliga videos på hundvalpar och andra djur.

Nu har ett kompisgäng återskapat en scen från den kultförklarade tv-serien "Vänner", som fick hela 10 säsonger innan den lades ned, till många fans besvikelse.

Och det är inte konstigt att klippet har över 1,2 miljoner gilla-markeringar. Personerna i klippet, som även är vänner på riktigt, är slående lika skådespelarna Matt LeBlanc, Matthew PerryJennifer AnistonDavid SchwimmerCourtney Cox och Lisa Kudrow.

Gänget från Vänner. Bildkälla: Reed Saxon/TT

I kommentarerna har andra TikTok-användare kommenterat saker så som "Han som spelar Chandler (Perry) skrämmer mig hur likt det är!!", "Varför ser Joey ut som Joey?!", "Jag är övertygad om att det här är Vänner-karaktärerna från ett annat universum" samt "Läskigt likt!!".

Se själv i videospelaren ovan!

Var de lika skådespelarna?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela