Söndag 25 Jul
Stockholm

Bianca Ingrosso tackar för stödet efter Alexander Bards attack

Bianca tackar sina följare för alla snälla ord.
Bianca tackar sina följare för alla snälla ord. Foto: Christine Olsson/TT, Henrik Montgomery/TT

Alexander Bard fick nyligen sparken från TV4 efter att ha varit i blåsväder. Kort efter det kallade han Bianca Ingrosso för hora, efter att hon gått ut med att hon inte ställer sig bakom ex-kollegans uttalanden. Nu tackar Bianca för allt stöd.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Efter att Alexander Bard skrev en del kontroversiella åsikter på sin Twitter om Black Lives Matter, gick Bianca Ingrosso ut med att hon inte står bakom sin före detta kollegas värderingar.

Då gick Bard till attack mot influencern och skrev: "Kom igen, Bianca är uppenbart en hora. Allt hon alltid har gjort är för pengar. Vilket är okej med gamla farbror Alex, eftersom han också har horat när han var ung och behövde pengarna".

"Tack för allt ni skriver"

Aftonbladet ringde upp Bianca, som då inte hade en aning om Bards uttalande. Hon svarade med att han inte verkar må så bra, och har under måndagskvällen lagt upp en story på sin Instagram där hon tackar för allt stöd.

"Jag vill bara säga tack för allt ni skriver. Och jag vill också säga att jag är helt fine och har inte tagit åt mig utav någonting utan det är bara tråkigt att det blev såhär", säger hon i inlägget.

"Men ett stort tack till er som stöttar och skriver, ni är bäst".

Hon säger slutligen att hon inte kommer kommentera någonting vidare.

Kommentera
Kopiera länk
Dela