Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här tappar nyhetsankaret tänderna – i direktsändning

- 20/07/2020, 21:14

Mitt i en livesändning tappar det ukrainske nyhetsankaren Marichka Padalco​ en bit av sin framtand – men agerar som ingenting.

Nyhetsankare tenderar att vara väldigt behärskade, speciellt i livesändning när det väl gäller. Men då och då händer saker som ger publiken ett och annat skratt – vilket ukrainske Marichka Padalco, 44, bjöd på.

På sin Instagram har hon gått ut och kommenterat händelsen, efter att flera av tittarna reagerat på klippet.

Bildkälla: marichkapadalko/Instagram
Bildkälla: marichkapadalko/Instagram

Många förundrades över Marichkas reaktion, då hon tog ut den lösa tanden och höll den i handen medan hon fortsatte som om ingenting hade hänt.

"Helt ärligt trodde jag inte att någon skulle märka. Men vi underskattade nog våra tittares uppmärksamhet", skriver hon i ett inlägg där hon även delat med sig av det omtalade klippet.

Tackar för stödet

Hon skriver även att hon är överväldigad över responsen och stödet hon har fått efter incidenten.

"Jag är mycket rörd av era underbara ord och er vänlighet. Jag hoppas att ni alla möter samma typ av förståelse och uppskattning om ni befinner er i en obekväm situation".

Se klippet i videospelaren ovan!