Tisdag 26 Okt
Stockholm

Skönhetsdrottning erkänner: Skickade nakenbilder till minderårig

Nu riskerar hon fängelse.
Nu riskerar hon fängelse. Foto: Instagram

Före detta skönhetsdrottningen och nu mera högstadieläraren Ramsey Bearse har gripits av polis efter att det framkommit att hon skickat nakenbilder till sin före detta 15-åriga student.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

28-åriga Ramsay Bearse vann år 2014 skönhetstävlingen Miss Kentucky. Sedan dess har hon jobbat som lärare för årskurs sex till åtta.

Bildkälla: Instagram

Hittade nakenbilder

Under fredagen greps hon av polis, efter misstankar om att hon skickat nakenbilder till en minderårig före detta student i Kanawha, West Virginia.

Det var den 15-åriga studentens mamma som hade hittat bilderna på sin sons telefon och kontaktat polis direkt.

Grov förbrytelse

Hon är nu anklagad för fyra fall av grov förbrytelse efter att ha distribuerat opassande bilder till pojken. Hon erkänner sig även skyldig till att ha skickat bilder på hennes bröst via appen Snapchat.

Kontakten ska ha pågått mellan augusti 2018 till oktober 2018 och myndigheterna är inte säkra på om det finns fler offer inblandade.

Riskerar 20 års fängelse

Kanawha County Schools kom med ett uttalande till följd av Bearses gripande:

"Mrs. Bearse är lärare vid Andrew Jackson Middle School. Vi kan inte kommentera personliga frågor, men vi kommer att följa alla tillämpliga metoder och rutiner. Våra studenters säkerhet och trygghet är vår högsta prioritet".

Ramsay Bearse har inte velat kommentera händelsen. Nu riskerar hon en bot på 100 000 dollar och 20 års fängelse, skriver Mirror.

Kommentera
Kopiera länk
Dela