Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

När Malcolms penis föll av sydde läkare fast en ny – hans arm

- 31/07/2020, 08:50

En dag drabbades Malcolm MacDonald av en infektion som spred sig till hans fingrar och tår. Till slut spred den sig till hans penis, vilket gjorde att den till slut lossnade från hans kropp. Då valde läkarna att sy fast den igen – men på hans arm.

Malcolm MacDonald, 45, drabbades en dag av en infektion i sina privata delar. Infektionen höll i sig i flera år, men inte visste han att infektionen en dag skulle göra att hans penis föll av.

– Den spred sig till mina fingrar och tår och gjorde dem svarta. När jag såg att min penis höll på att svartna så blev jag helt utom mig. Det var som en skräckfilm, jag var i total panik. Innerst inne visste jag att det var kört och att jag skulle förlora den, och en vacker dag så föll den bara till golvet, berättar Malcolm till The Sun.

Slängde den i soptunnan

Han berättar vidare att han mitt i chocken plockade upp penisen och slängde den i soptunnan. När han kom till sjukhuset berättade läkarna att det inte var mycket mer de kunde göra.

Efter den traumatiska händelsen blev 45-åringen deprimerad. Han vände sig till alkohol och började isolera sig från vänner och familj.

Konstgjord penis

Men en vacker dag hörde han talas om professor David Ralph, som tidigare hjälp skapat konstgjorda penisar åt män som fötts utan.

Malcolm hörde talas om professor David Ralph. Bildkälla: Shutterstock
Malcolm hörde talas om professor David Ralph. Bildkälla: Shutterstock

Professorn och Malcolm möttes och gick igenom proceduren tillsammans. Att sy fast en konstgjord penis på armen skulle ta upp till två år, vilket Malcolm var nöjd med.

– Det var som alla julaftnar på en och samma gång. Jag var så känslosam, det kändes som en nystart för mig. Jag var inte alls orolig över ingreppet eftersom jag hade sett var professor Ralph och hans team kan göra, berättar Malcolm.

Fick fem extra centimeter

Han menar att det aldrig handlade om sex för honom, utan snarare hans självförtroende och att kunna använda toaletten på ett normalt sätt igen.

Innan operationen diskuterade han tillsammans med läkarna, och bad om att få fem extra centimeter.

– De lyssnade gladeligen på hur jag ville ha den, vilket var helt otroligt. Det är inte många som kan säga att de har en designer-penis, skojar Malcolm.

"Så stolt"

Anledningen till varför de sydde fast penisen på armen berodde på hudens kvalité. De tog en bit av hudens arm, med blodkärl och nerver, för att sedan bygga penisen, som både har urinrör och möjlighet att få erektion.

– Första gången jag såg den på armen blev jag så, så stolt. Efter allt som hänt kändes det inte alls konstigt, det var bara en del av mig.

"Som något ur en sci-fi-film"

Nu kämpar Malcolm med att samla in pengar för att flytta penisen till där den egentligen ska sitta. Han säger att han fortfarande inte är van vid den, men att han mest är förundrad över att de faktiskt kan bygga en helt ny penis.

– Det är såklart helt sjuk att ha en penis på armen. Det ser ut som något ur en sci-fi-film. Men det är min möjlighet till ett normalt liv, säger han till The Sun.