Fredag 22 Okt
Stockholm

10-årig flicka bevittnade sin mamma mördas – mitt under lektionen

Flicka såg sin mamma mördas.
Flicka såg sin mamma mördas. Foto: Shutterstock

En 10-årig flicka hade precis loggat in på Zoom för att ha distansundervisning när hon såg sin mamma skjutas till döds av ex-pojkvännen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den 10-åriga flickan från Florida, USA, loggade in på Zoom för att ha sin första lektion efter sommarlovet på distans med sin lärare och klasskamrater.

Samtidigt som läraren väntade på att resterande elever skulle logga in hördes pistolskott. Flickan sågs sätta händerna för öronen innan en av kulorna träffade datorn och skärmen blev svart.

Lång historia av våld i hemmet

40 minuter senare greps 27-åriga Donald J. Williams misstänkt för mord på 32-åriga mamman Maribel Rosado Morales. Pistolen som togs i förvar ska ha varit anmäld stulen från en bil redan 2015.

Det före detta paret ska ha haft en lång historia av våld i hemmet, men enligt uppgifter hade de inte haft kontakt på över ett år.

Sex barn befann sig i hemmet

Den 10-åriga flickan var ett av sex barn som befann sig i hemmet vid mordet. Hennes tre syskon och två kusiner bevittnade även dem händelsen, rapporterar BuzzFeedNews.

– Jag har lärt mig under de åren av att jobba med detta, att när du tror att du har sett allt så har du inte det. Jag vet att folk kommer höra och läsa om detta och att de kommer vara förskräckta, sade polisen William Snyder.

Kommentera
Kopiera länk
Dela