Ibland är barn riktigt otäcka...
Ibland är barn riktigt otäcka... - Foto: Unsplash

Här är några av de läskigaste sakerna barn har sagt

Att barn har vild fantasi vet nog de allra flesta. Men annorlunda blir det när de slänger ur sig riktigt obehagliga saker...


Barn kan vara något av det sötaste som finns, enligt väldigt många. Men för vissa föräldrar finns det ögonblick de aldrig glömmer, hur gamla barnen än blir.

Dessa ögonblick handlar om barn som sagt, minst sagt, obehagliga saker. Nyheter24 listar några av dem.

Flickan som bodde i väggen

"Mitt äldsta barn kom till mig, väldigt upprörd, en dag när hen var cirka två-två och ett halvt år. Hen sa att hen inte tyckte om en utav sina dockor och var rädd för den. Jag frågade varför och hen svarade att dockan sagt åt hen att göra hemska saker mot oss föräldrar, och sitt småsyskon, som hen inte ville göra. Vi slängde omedelbart dockan. Hur den kunde dyka upp igen mitt på vårt vardagsrumsgolv, några veckor senare efter en promenad, vet vi fortfarande inte", skriver en användare på Quora och fortsätter:

"Min systerdotter sa också något otäckt för några år sedan. Hon hade börjat prata med en specifik vägg i köket men ganska tyst. Min syster frågade vem hon pratade med och min systerdotter sken upp och berättade om Anna, flickan som bor i deras vägg. Hon sa dock att de måste prata tyst för att inte Han skulle vakna. Min syster frågade då vem 'Han' var och fick svaret att Han sover men om de råkar väcka Honom så kommer han skada Anna och kanske någon mer. Varken jag eller min syster tror på sådana här övernaturliga saker men vi var ändå väldigt vaksamma och försiktiga i flera veckor efter dessa händelser."

"Vem är tanten?"

"Jag tror yngsta dottern var 3 år. Hon och jag var i köket, hon skulle äta något och jag höll på och hällde upp åt henne. Plötsligt såg hon upp från maten, tittade rakt ut i luften och sedan på mig.

'Pappa, vem är tanten?' 'Öh… Vilken tant?"(viskar) 'Veeem äär taaanten?'

Ingen var där och hälsade på, och det var ingen annan i köket än hon och jag. Hon såg ut att vänta sig ett svar, men jag såg nog bara förbryllad ut så hon gav upp om det och började äta istället."

"Kan vi gräva upp mormor?"

"Inget läskigt egentligen, mitt syskonbarn blev plötsligt väldigt allvarlig när vi stod vid hennes mormors grav hon sa: 'Pappa, kan vi inte gräva upp mormor jag vill träffa henne.'"

Inte den riktiga mamman

"När dottern var omkring tre år och sa att hon var en pojke och att jag inte var hennes mamma. Hon var i extrem trotsålder då så kan ha varit hennes humör blandat med förvirring, men jag som tror på reinkarnation tänkte för en stund 'tänk om hon kommer ihåg sitt tidigare liv och vill ha sin gamla mamma'."

Mannen som vakar över barnet

"En av mina förskoleelever berättade om 'mannen' som vakar över henne från hennes dörr när hon sover. Hon berättade att han kommer 'väldigt nära' hennes ansikte och när hon säger åt honom att lämna henne ifred, så försvinner han. Så läskigt".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Misstänkt anstiftare till Farstamord efterlyst

Max duckar kritik – skyller på kunderna: "Vi tror inte att folk.."

En ny lag som trädde i kraft 1 januari 2024 har satt den svenska hamburgerkedjan Max i knipa. Men själva menar Max att det beror på kunderna.

Flera gripna i Tadzjikistan för Moskvadåd

Flera personer i Tadzjikistan uppges ha blivit gripna misstänkta för inblandning i förra veckans terrorattack i Moskva.

Polisen rapporterar om rattfylleri, Lund

1 timme sedan
"En person blir misstänkt för rattfylleri efter kontroll.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Motala rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Bilist och två cyklister i kollision.", skriver polisen på sin hemsida.

Förtroendet för regeringen ökar

1 timme sedan
Väljarnas förtroende för regeringen ökar, enligt en GP/Novusmätning. I mars svarade 35 procent att de har ganska eller mycket stort förtroende för regeringen. I januari var siffran 28 procent.