James David Russell och micro
James David Russell misstänks ha ätit av offrets kroppsdelar. - Foto: Bonner County Sheriff’s Office och Nora Lorek/TT

Misstänkt kannibal tillagade kroppsdelar i mikron

En misstänkt kannibal i Idaho ska ha dödat en 70-årig man och därefter tillagat offrets kroppsdelar i mikron, för att sedan äta av dem. Gärningsmannen ska ha trott att det skulle “bota hans hjärna”.


En man i Idaho, USA, står åtalad för mord samt kannibalism efter att ha dödat en äldre man, och ätit hans kroppsdelar, rapporterar New York Post. 

Den misstänkta kannibalen James David Russell, 39, greps efter att polisen i september 2021 hittade det 70-åriga offret David Flaget livlös och upp och nedvänd i passagerarsätet på Russells bil. 

James David Russell misstänks för mordet. Foto: Bonner County Sheriff’s Office

Avlidne Flagets handleder ska då ha varit fästa vid varandra med silvertejp, och utredarna tror att 70-åringen var fastbunden när mordet skedde. 

Försökte "hela sig själv" 

Nya rättsliga dokument har nu avslöjat hur några av offrets kroppsdelar saknades när han hittades. 

Russell misstänks ha trott att han kunde “hela sig själv genom att skära av bitar av människokött” för att på så sätt “bota sin hjärna”. 

I Russells hem hittade polisen en mikro, glasskål och kniv som alla var dränkta av blod. 

Den misstänkte kannibalen ska därefter försökt städa upp brottsplatsen, och försökt göra sig av med kroppsdelar och bevis. De försvunna kroppsdelarna har fortfarande inte hittats, enligt New York Post

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!