Fredag 21 Jan
Stockholm

Kärlekspar misstänks ha mördat och våldtagit kvinna – frös in kroppen

Kärlekspar misstänks ha mördat och våldtagit kvinna – frös in kroppen
Paret ska ha erbjudit kvinnan pengar för sexuella tjänster. Foto: Anderson County Sheriff’s Office

Ett par i Tennessee, USA, misstänks ha kidnappat, torterat, våldtagit och mördat en 36-årig kvinna. Därefter ska de ha skurit av kroppsdelar för kunna få plats i frysen. Nu vill åklagarna döma dem till dödsstraff.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Paret Sean Finnegan och Rebecca Dishman står åtalade för att ha kidnappat, torterat, våldtagit och mördat 36-åriga Jennifer Gail Paxton i Tennessee, USA, rapporterar den lokala nyhetskanalen WVLT. 

Polisen hittade kvinnans kropp i parets hem i augusti 2020, men Paxton ska ha avlidit redan i slutet av 2019. 

Enligt polisen misstänks paret Sean och Rebecca lockat in Jennifer till deras hem genom att erbjuda henne en sovplats och genom att de skulle betala henne 1000 dollar för sexuella tjänster. 

Men sekunden hon klev innanför tröskeln blev hon istället en fånge i parets järngrepp. 

Kedjades fast i sängen och ströps till döds

Paxton ska ha kedjats fast i parets säng och runt halsen satte paret på henne ett hundhalsband. Kvinnans armar fästes med buntband. 

Därefter ska paret ha slagit henne medvetslös med ett basebollträ, för att sedan våldta henne upprepade gånger. Därefter misstänks Finnegan och Dishman ha strypt kvinnan till döds. 

Enligt lokala polisen ska paret sedan ha skurit av en del av kvinnans bröst och näsa samt brutit ett flertal ben i kroppen för att hennes kropp på så sätt skulle få plats i frysen. 

Åklagarna vill se att de döms till dödsstraff

När Finnegan sedan fick nys om att en utredning hade inletts flyttade han Paxtons kropp från frysen och gömde den under sängen istället. 

Nu vill åklagarna se att mannen och kvinnan döms till dödsstraff. Rättegången planeras äga rum i mars 2022. Just nu är det endast en kvinna som står dödsdömd i Tennessee, som fortfarande väntar på att datumet för hennes avrättning ska bestämmas, enligt WVLT.

Kommentera
Kopiera länk
Dela