Cecilie Fjellhoy, Ayleen Charlotte and Pernilla Sjöholm
Cecilie Fjellhoy, Ayleen Charlotte and Pernilla Sjöholm medverkar i dokumentären. - Foto: Foto: Netflix och Stella Pictures

Tindersvindlaren Simon Leviev vill göra karriär i Hollywood

Simon Leviev blev en av världens mest kända omtalade män efter han pekades ut som bedragaren i Netflix-dokumentären "Tindersvindlaren". Nu har han storslagna planer för sin karriär – bland annat en dejtingshow och en podcast, enligt amerikanska TMZ.


Netflix-dokumentären om “Tindersvindlaren” Simon Levievs bedrägerier har fått stort genomslag över hela världen, och just nu är han en av världens mest omtalade skurkar. 

I dokumentären följer vi Pernilla Sjöholm, Cecilie Fjellhoy och Ayleen Charlotte i jakten på sanning och revansch. De alla tre har nämligen blivit lurade på hundratusentals kronor av samma man. 

Simon Leviev anklagas för att ha lurat kvinnor i hela Norden på miljonbelopp via Tinder, något som uppdagades redan 2019 men uppmärksammades återigen i samband med dokumentären. 

Så lever Tindersvindlaren Simon Leviev idag

När Simon Leviev greps 2019 dömdes han till 15 månaders fängelse, men frigavs redan efter fem månader i maj 2020. Idag är Simon Leviev en fri man och lever fortsatt lyxliv i Tel Aviv. Här kan du läsa mer om hur han lever idag – efter anklagelserna.

Foto: Netflix

Tindersvindlaren Simon Leviev vill göra karriär i Hollywood

Nu uppges Tindersvindlaren Simon Leviev vilja utvecklas ytterligare på karriärfronten och utnyttja sitt nyvunna kändisskap. Enligt uppgifter till amerikanska TMZ har Leviev börjat knyta kontakter i Hollywood. Han ska till och med ha skrivit på ett kontrakt med en agenten Gina Rodrigez, något som Expressen var först att rapportera om. 

– Jag blev fascinerad av Netflix-berättelsen. Jag såg världens främsta försäljare, säger Gina Rodrigez till Entertainment Tonight och fortsätter: 

– Den lämnade mig med många obesvarade frågor och den var väldigt partisk. Jag tror på att det finns två sidor av varje mynt och alla borde få chansen att berätta sin version. 

Enligt TMZ:s uppgifter har Simon Leviev planerat att satsa på någon slags dejtingshow, som ska innefatta att kvinnor tävlar om att vinna hans kärlek. Han är även intresserad av att starta en podcast där han delar med sig av dejtingtips, skriver Expressen. 

Simon Leviev menar att Netflix-dokumentären framställde honom felaktigt och han vill nu rentvå sitt namn, enligt TMZ

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!