En person har gripits misstänkt för mord.
En person har gripits misstänkt för mord. - Foto: SCANPIX

Misstänkt mord mitt i Stockholm

En person har hittats död i en lägenhet på Lilla Essingen i Stockholm. Polisen misstänker att personen mördats.


STOCKHOLM. Under onsdagseftermiddagen fick polisen in ett samtal från en person som var orolig över en bekant och misstänkte våldsbrott.

När polisen kom till lägenheten hittades en person död. Enligt polisen har personen sannolikt mördats och ytterligare en person har anträffats i lägenheten. Personen greps senare misstänkt för mord alternativt dråp. 

– Jag kan i nuläget inte säga någonting om personernas ålder, relation till varandra eller eventuella motiv. Det kan skada utredningen i ett sådant här tidigt skede, säger Albin Näverberg vid Stockholmspolisen till Nyheter24.

Lägenheten har spärrats av för teknisk undersökning. Senare under kvällen ska polisen knacka dörr i området för att få eventuella vittnesmål. Flera personer har tagits in till förhör.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tesla levde inte upp till förväntningarna

Teknikjättarna ledde uppgång på Wall Street

De sju teknikjättarna ledde uppgången på USA-börserna på tisdagen. Svenska Spotify rusade efter en stark delårsrapport.

Tjäna 33 000 kronor i månaden bara på fonder – så gör du

Det kommer ta ett tag, men när du väl sparat tillräckligt mycket pengar kommer du faktiskt kunna bli det som kallas för ekonomiskt oberoende. Knepet är inte några snabba cash. Istället handlar det om långsiktigt, tålmodigt sparande i indexfonder fram till pensionen. Så här går det till och så här lång tid tar det, enligt experten.

Lång väntan på bostad – kommun får miljonbot

1 timme sedan
En kvinna i behov av särskild bostad enligt LSS fick vänta nästan två år innan hon fick ett boende. Det berodde enligt Luleå kommun på platsbrist, något förvaltningsrätten inte ser som en acceptabel orsak.

Rysk biträdande försvarsminister gripen

1 timme sedan
En av Rysslands många biträdande försvarsministrar, Timur Ivanov, har gripits, meddelar Rysslands undersökningskommitté, en av landets brottsbekämpande myndigheter.

Nattligt utegångsförbud för barn i fransk stad

2 timmar sedan
En högerextrem fransk borgmästare har infört ett nattligt utegångsförbud för barn under 13 år. Tilltaget är det senaste för att motverka ungdomsvåld i landet.