Gravid mamma mördade sina tre barn innan hon tog livet av sig

De 23-åriga kvinnan tog sitt liv genom att hoppa från ett parkeringshus. Hon beräknades föda i början av maj.


LOWESTOFT. Polisen hittade 23-åriga Fiona Andersons tre barn avlidna i sin mammas lägenhet under måndagen. I närheten låg det höghus som polisen tror att Fiona hoppat från. Barnen var tre-, två- och elva månader gamla.

Vänner till 23-åringen säger att Fiona blivit deprimerad efter en separation från barnens pappa, och dagen innan dödsfallen ska Fiona ha postat ett meddelande på Facebook som varnade om att hon kanske skulle skada sina barn.

– Vi fick reda på att hon postat ett meddelande på Facebook som löd "Mina barn kommer att följa med mig", säger en vän till 23-åringen till Daily Mirror.

"Var en fantastisk mamma"

Den tragiska händelsen har skakat Fionas vänner, som har svårt att ta in vad som faktiskt har hänt.

– Hon var en underbar person. Hon verkade inte vara en mamma som skulle kunna göra något sådant. Det är fruktansvärt att tre oskyldiga barn har dött. Jag tyckte hon var en fantastisk mamma, hon måste ha gått igenom en väldigt tufft tid. Vi kan inte förstå det som hänt, säger en annan vän till Mirror.

Polisen ska nu utreda vad som skett men i nuläget finns inga misstankar om att någon annan ska ha varit inblandad. 

– Vi behandlar barnens död som misstänksam men från vår inledande undersökning tror vi inte att det finns något hot mot samhället i stort, säger John Brocklebank vid polisen i Norfolk och Suffolk till Mirror.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Georgien går vidare med omstritt lagförslag

Slutar betala pension till boende i Sverige: De drabbas

Den finska folkpensionen ska sluta betalas ut till de som bor i utlandet. Det är framförallt boende i Sverige som påverkas av beslutet. Finska medborgare är i chock, rapporterar Sveriges Radio.

Man åtalas för grovt övergrepp mot barn

En man i 45-årsåldern åtalas för grovt sexuellt övergrepp mot ett sjuårigt barn i Västerås, rapporterar VLT.

Riksbankstoppen band sina lån dagar innan de höjde räntan

Anna Breman, vice riksbankschef och därmed framstående medlem av Riksbankens ledning, har nyligen blivit föremål för uppmärksamhet angående hennes personliga lånevillkor. Dokument till Riksdagen avslöjar detaljer om hennes bundna lån och räntor.

Elin, 28, får inte teckna Icas försäkring – på grund av sin vikt: "Diskriminerande"

I dagarna lade Elin, 28, ut en inlägg i en tjejgrupp på Facebook och berättade att hon inte fick teckna Icas försäkring, på grund av sin vikt. Beslutet chockerade flera och bland kommentarerna rasade folk.

USA och Kinas försvarsministrar i samtal

1 timme sedan
USA:s försvarsminister Lloyd Austin har talat med sin kinesiske motsvarighet Dong Jun i de första betydande samtalen mellan stormakternas försvarsministrar på nära ett och ett halvt år.