- Foto: Scanpix

79-årig Malmökvinna gripen – sålde heroin

Polisen i Malmö trodde inte sina ögon när de kom en misstänkt heroinförsäljare på spåren. I lägenheten de gjorde husrannsakan i bor en 79-årig kvinna.


MALMÖ. Det var på måndagen i Sofielund i Malmö som en 41-årig kvinna stoppades av polis. Det visade sig att kvinnan nyligen lämnat en lägenhet i området och att hon hade en mindre mängd narkotika på sig.

När polisen kollade upp lägenheten visade den sig tillhöra en 79-årig kvinna som tidigare är känd av polisen. Polisen beslutade kvickt att göra en husrannsakan varpå man påträffade en mindre mängd heroin.

– Hon var ensam i lägenheten och är nu misstänkt för narkotikaförsäljning, innehav och eget bruk, säger polisens informatör Lars-Håkan Lindholm till Nyheter24.

Kvinnans son greps dagen efter

Den 79-åriga kvinnan anhölls senare misstänkt för narkotikaförsäljning. Kvinnans 39-årige son greps och anhölls på tisdagen, även han misstänkt för narkotikaförsäljning, det skriver Skånska Dagbladet.

– De båda är fortfarande anhållna. Att så gamla personer säljer narkotika är väldigt ovanligt. Men den här kvinnan är mycket känd av oss sedan tidigare. Hon har hållit på med det här av och till i över 20 år, säger Lindholm till Nyheter24.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Börsen väntas vända upp

Morgonens nyheter 22 april

Här är morgonens nyheter i korthet.

Embracer delas upp i tre bolag

Spelutvecklaren Embracer ska delas upp i tre separata noterade bolag på Stockholmsbörsen, föreslår styrelsen enligt ett pressmeddelande.

Efter Børsenbranden – brandmännen snart klara

1 timme sedan
Räddningstjänsten i Köpenhamn är på väg att packa ihop och avsluta sitt arbete vid Børsen. Det säger beredskapschef Jakob Vedsted Andersen under en pressträff på måndagsmorgonen.

Frågetecknen hopar sig kring Tesla

1 timme sedan
Massuppsägningar, usla försäljningssiffror och konkurrens från kinesiska uppstickare. Teslas problem har flockat sig inför stundande delårsrapport. En av utmaningarna delar man dock med hela elbilsbranschen.

Ja till tuffare tag mot gängen i Ecuador

1 timme sedan
Väljarna i Ecuador har med klar majoritet röstat ja till tuffare tag mot de kriminella gängen, enligt landets valmyndighet som hänvisar till en preliminär rösträkning.