De misstänkta personerna kunde gripas i anslutning till brottsplatsen.
De misstänkta personerna kunde gripas i anslutning till brottsplatsen. - Foto: JESSICA GOW/SCANPIX SWEDEN

Två personer gripna efter dödsmisshandel

Misshandlades till döds. Polisens tekniker undersöker nu brottsplatsen efter ledtrådar: "Vi har inget mordvapen men vi kan konstatera av offrets skador att det är ett mord", säger polisens pressansvariga.


Började med slagsmål

Enligt ett vittne som Aftonbladet har pratat med ska bakgrunden till det misstänkta mordet varit ett gräl som började runt halv tolv-tiden. De misstänkta gärningsmännen uppges ha slagit ner offret, gått in i lägenheten medan offret låg kvar på gräset och sedan kommit tillbaka för att avsluta misshandeln.

Det är ännu oklart vad bråket handlat om.

BOXHOLM. Det var runt 03.30-tiden natten mot lördag som polisen larmades till ett trevåningshus i Boxholm, utanför Linköping.

Väl framme hittades en man död med omfattande skador. I samma skede kunde man gripa två män misstänkta för mord.

– Gripandet skedde i samband med att att poliserna anslöt till platsen, de greps på platsen, säger polisens pressansvariga Sofia Karlsson till Nyheter24.

Samtliga av personerna, inklusive offret, är kända hos polisen sedan tidigare. Polisen vill däremot inte kommentera de misstänktas "kön eller ålder".

Ännu har inget mordvapen hittats men hundpatruller har skickats till området och en genomgående dörrknackning har inletts.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!