Förhandlingarna hålls under stor sekretess.
1 av 2
Förhandlingarna hålls under stor sekretess. - Foto: JESSICA GOW/SCANPIX
Kvinnan har berättat om övergreppen för psykologer och ungdomspsykiatrin.
2 av 2
Kvinnan har berättat om övergreppen för psykologer och ungdomspsykiatrin. - Foto: JESSICA GOW/SCANPIX

60-åring misstänks ha våldtagit flicka under hela hennes uppväxt

En 60-årig man från Södertälje har åtalats misstänkt för att ha våldtagit en flicka från att hon var två år gammal tills hon fyllde 15.


SÖDERTÄLJE. Under 13 års tid misstänks en 60-årig man ha utsatt en flicka för systematiska övergrepp. Flera år och terapisamtal senare anmäldes mannen av kvinnan och just nu pågår en rättegång mot honom i Södertälje tingsrätt.

Enligt Länstidningen misstänks mannen för flera fall av våldtäkt mot barn. Han ska bland annat ha tvingat henne till oralsex samt fört in fingrar och en skinktermometer i hennes underliv.

Åklagarens bevis består bland annat av gynekologiska undersökningar från 2005 och framåt samt vittnesmål från flera psykologer, det skriver Länstidningen.

/
tal
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

900 kronor mindre i månaden: Okända regeln sänker din pension

Massiv militär insats på Västbanken

Israelisk militär genomför en större insats i och omkring flyktinglägret Nur Shams i norra delen av Västbanken. Flera personer har dödats i insatsen som inleddes på fredagen.

Polisen stängde cannabiskafé i Oslo

Läsk, kakor – och cannabis stod på menyn och knappt en timme varade köpfesten på ett kafé i centrala Oslo innan polisen slog till och stängde verksamheten och bad folk att lämna platsen.

Populära korvfabriken slår igen – alla anställda sparkas

Gudruns kött och charkuteri slår igen sin fabrik i Gävle och har sagt upp alla anställda på anläggningen.

Biden blockerar oljeprojekt i delar av Alaska

1 timme sedan
USA:s regering och president Joe Biden blockerar nya olje- och gasprojekt i delar av vildmarken i delstaten Alaska i USA. Det handlar om ett 5,2 miljoner hektar stort område som får ett federalt skydd som ska värna livsmiljön för isbjörnar och andra arktiska arter, meddelades under fredagen.

Han bor mitt i USA:s gränskris

1 timme sedan
Invandringen är en av årets viktigaste valfrågor i USA. Ranchägaren Jim Chilton i Arizona har migrationen och de mexikanska kartellerna runt knuten. Jag vill inte att någon ska dö på min mark, säger han till TT.