Mamma lät sin nya man våldta hennes dotter – för att hon ville ha ett barn till

- 08/04/2015, 22:16
Här är polisbilderna på mamman och hennes man.
1 av 3

Här är polisbilderna på mamman och hennes man.

Faksimil/DailyMail

Världens hemskaste mamma?!
2 av 3

Världens hemskaste mamma?!

Faksimil/DailyMail

Hennes man som hon hittade på en dejtingsajt.
3 av 3

Hennes man som hon hittade på en dejtingsajt.

Faksimil/DailyMail

Mamman höll dottern i handen under några av våldtäkterna.

USA. Det här kan mycket möjligt vara dagens minst fräscha historia.

En mamma, vid namn Misty Machonshok, önskade sig ett till barn så pass mycket att hon övertygade sin nya man att våldta hennes femtonåriga dotter, skriver Daily Mail. Detta för att mamman själv inte kunde få barn. Hennes idiot till man hade hon träffat via dejtingsajten onlinebootycall.com, vilket inte är förvånande.

Mamman höll handen under våldtäkterna

Mannen våldtog dottern ett flertal gånger medan mamman höll i dotterns hand och instruerade dem vilka sexpositioner de skulle vara i.

För att dölja hemskheterna tänkte mamman säga till familj och vänner att dottern blivit gravid med en främling från någon fest.

Domaren har aldrig varit med om något liknande

Nu kommer mardrömsmamman dömas till fängelse i 15 till 30 år. Det är än så länge oklart vad hennes 29-åriga man, Gary, kommer att dömas till men han har erkänt. Han ska även ha sexuellt antastat den 11-åriga systern men det kommer han inte bli dömd för.

Det hela kom fram när den femtonåriga flickans kompis larmade en lärare som kontaktade polisen. Domaren Nancy Voil säger att brottet är det mest avskyvärda hon varit med om under hennes karriär. De drabbade tjejerna är nu i fosterhem, skriver Daily Mail.

Bildkälla: Faksimil/Daily Mail

Är straffet för mamman högt nog?