Roligt?
1 av 2
Roligt? - Foto: Facebook/TT
Polisen hade kul.
2 av 2
Polisen hade kul. - Foto: TT NYHETSBYRÅN

Här hånar svenska polisen mindre begåvad brottsling

Snacka om att lämna efter sig tydliga spår.


Det är alltså så här man ska göra om man vill att polisen ska driva med en på Facebook. På Södermalm i Stockholm gick någon nämligen oprovocerat till attack och slog sönder framrutan på en personbil. Vilket ledde till en kaxig hälsning från polisen: "Vi ses i rätten".

– En person har gett sig på en bil som har varit i trafik och i samband med det avsatt ett ganska så tydligt spår, sa polisassistent Antti Järvelä som skrev inlägget till Metro.

Det finns fortfarande ingen gripen men polisen har gott hopp eftersom att gärningsmannen lämnat så tydliga spår efter sig.

– Vi tror att vi kommer få reda på det ganska så snart i alla fall, säger Järvelö till Metro.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny abortlag kan få stöd i Norge

Insekter invaderar – vissa blir sexgalna zombier

Miljarder insekter kommer snart att krypa upp ur underjorden i ett skräckfilmsliknande "svärmageddon". Vissa får en svampsjukdom som förvandlar dem till sexgalna zombieliknande varelser, enligt experter.

Butiker öppnar efter presidentlöfte i Uganda

Affärer i stora delar av Uganda öppnade på lördagen efter att ha varit stängda i fyra dagar i protest mot nya momslagar.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ängelholm

"En singelolycka med en personbil inträffar på E6 söder om Strövelstorp i riktning mot Ängelholm.", skriver polisen på sin hemsida.

Sex yrken med månadslön på över 40 000 – och liten konkurrens

Är du sugen på nytt jobb? Nyheter24 listar sex yrken där chansen till jobb är mycket stor och månadslönen är över 40 000 kronor.

Polisen rapporterar om trafikkontroll, Luleå

"Resultat efter två trafikkontroller.", skriver polisen på sin hemsida.