En 18-åring är misstänkt för att ha misshandlat en polis.
1 av 3
En 18-åring är misstänkt för att ha misshandlat en polis. - Foto: SCANPIX
18-åringen och en 22-åring försökte ta sig in i en lägenhet men två poliser försökte stoppa dem. Det var omkring 20 personer som samlats utanför lägenheten.
2 av 3
18-åringen och en 22-åring försökte ta sig in i en lägenhet men två poliser försökte stoppa dem. Det var omkring 20 personer som samlats utanför lägenheten. - Foto: Hasse Holmberg / SCANPIX
Anledningen till att polispatrullen skulle stoppa männen var att de utfördes hjärt- och lungräddning i lägenheten.
3 av 3
Anledningen till att polispatrullen skulle stoppa männen var att de utfördes hjärt- och lungräddning i lägenheten. - Foto: TT Nyhetsbyrån

Kvinnlig polis örfilades av 18-åring

Patrullen försökte stoppa folk från att tränga sig in i en lägenhet. Då utsattes den kvinnliga polisen för misshandel.


En polispatrull försökte stoppa folk från att ta sig in i en lägenhet Angered. Anledningen var att en annan patrull utförde hjärt- och lungräddning inne i lägenheten.

Aftonbladet skriver om det här och vid tillfället blev en polis attackerad. Hon var en av poliserna som försökte stoppa personerna från att tränga sig in i lägenheten.

En 22-åring försökte komma förbi, men när han inte fick det ska han ha kallat polisen för "hora".

Även en 18-åring försökte ta sig förbi och tillslut blev han aggressiv. Nu misstänks han för att ha misshandlat polisen och enligt åtalet uppger hon att han slog henne flera gånger i ansiktet.

18-åringen nekar till brott, skriver Aftonbladet.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Misstänkt utbrott av mjältbrand i Laos

Inget brott bakom död i Torsby

Polisen bedömer att det inte ligger något brott bakom att en kvinna hittades död vid en golfbana i Torsby i Värmland i söndags.

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

Redan efter sommaren kommer nya riktlinjer för hur barn och unga ska använda skärm och sociala medier. Vi har en alarmerande utveckling, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?

Kriminell personal – HVB-hem tvingas stänga

Aktivt kriminell personal, stök och en nedbränd byggnad. Efter larm från polisen stängs ett HVB-hem på Gotland med omedelbar verkan, rapporterar lokala medier.

Polisen i Tibro rapporterar om trafikolycka

"På riksväg 49, i utkanten av Tibro och i riktning mot Skövde, kör en kranbil in i en vägportal.", skriver polisen på sin hemsida.