Det var strax före klockan 13.00 i dag som larmet gick.
1 av 4
Det var strax före klockan 13.00 i dag som larmet gick. - Foto: TT
När polisen kom till platsen, en fastighet på Möllevången i Malmö, hittade man en avliden man i en av lägenheterna.
2 av 4
När polisen kom till platsen, en fastighet på Möllevången i Malmö, hittade man en avliden man i en av lägenheterna. - Foto: TT
Mannen ska ha haft skador som gör att polisen misstänker att det handlar om ett grovt våldsbrott.
3 av 4
Mannen ska ha haft skador som gör att polisen misstänker att det handlar om ett grovt våldsbrott. - Foto: TT
Polisen tror att det kan ha dröjt ett tag sedan brottet skedde och man genomför nu en teknisk undersökning samt knackar dörr för att samla in uppgifter.
4 av 4
Polisen tror att det kan ha dröjt ett tag sedan brottet skedde och man genomför nu en teknisk undersökning samt knackar dörr för att samla in uppgifter. - Foto: TT

Misstänkt mord i Malmö – polisen har spärrat av fastighet

Det är i en lägenhet på Möllevången som polisen hittat en avliden man.


Det var strax före klockan 13.00 i dag som larmet gick. När polisen kom till platsen, en fastighet på Möllevången i Malmö, hittade man en avliden man i en av lägenheterna. Mannen ska ha haft skador som gör att polisen misstänker att det handlar om ett grovt våldsbrott.

– I nuläget utreder vi det som ett misstänkt mord. Vi har också hittat en del blod i lägenheten, säger Håkan Johansson, polisen yttre befäl på platsen, till Sydsvenskan.

Polisen tror att det kan ha dröjt ett tag sedan brottet skedde. Man har spärrat av fastigheten och genomför nu en teknisk undersökning samt knackar dörr för att samla in uppgifter. Polisen undersöker också en annan lägenhet i Malmö som kan ha kopplingar till det misstänkta mordet, skriver Sydsvenskan.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Spikas upp på kors – för att fira påsk

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.

Kosttillskott återkallades – flera döda

Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.

Inte bara trevligt med påsk? "Då kan det vara värt sura miner"

1 timme sedan
Påskfirandet är dessvärre inte lika trevligt för alla. Att återse familj och släkt kan betyda olika saker för olika människor. Nyheter24 har pratat med en psykolog om hur man kan hantera oron inför påskfirandet.

Här är tio korta utbildningar – med månadslön på minst 44 000 kronor

1 timme sedan
Sugen på nytt jobb, men mindre sugen på en lång utbildning? Här är tio korta utbildningar som leder till jobb med snittlön på minst 44 600 kronor i månaden.