Söndag 13 Jun
Stockholm

Misstänkt mord i Malmö – polisen har spärrat av fastighet

Det var strax före klockan 13.00 i dag som larmet gick.
1 av 4
Det var strax före klockan 13.00 i dag som larmet gick. Foto: TT
När polisen kom till platsen, en fastighet på Möllevången i Malmö, hittade man en avliden man i en av lägenheterna.
2 av 4
När polisen kom till platsen, en fastighet på Möllevången i Malmö, hittade man en avliden man i en av lägenheterna. Foto: TT
Mannen ska ha haft skador som gör att polisen misstänker att det handlar om ett grovt våldsbrott.
3 av 4
Mannen ska ha haft skador som gör att polisen misstänker att det handlar om ett grovt våldsbrott. Foto: TT
Polisen tror att det kan ha dröjt ett tag sedan brottet skedde och man genomför nu en teknisk undersökning samt knackar dörr för att samla in uppgifter.
4 av 4
Polisen tror att det kan ha dröjt ett tag sedan brottet skedde och man genomför nu en teknisk undersökning samt knackar dörr för att samla in uppgifter. Foto: TT

Det är i en lägenhet på Möllevången som polisen hittat en avliden man.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var strax före klockan 13.00 i dag som larmet gick. När polisen kom till platsen, en fastighet på Möllevången i Malmö, hittade man en avliden man i en av lägenheterna. Mannen ska ha haft skador som gör att polisen misstänker att det handlar om ett grovt våldsbrott.

– I nuläget utreder vi det som ett misstänkt mord. Vi har också hittat en del blod i lägenheten, säger Håkan Johansson, polisen yttre befäl på platsen, till Sydsvenskan.

Polisen tror att det kan ha dröjt ett tag sedan brottet skedde. Man har spärrat av fastigheten och genomför nu en teknisk undersökning samt knackar dörr för att samla in uppgifter. Polisen undersöker också en annan lägenhet i Malmö som kan ha kopplingar till det misstänkta mordet, skriver Sydsvenskan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela