Polisen söker fortfarande efter misstänkta i fallet då två barn skottskadades i Flemingsberg.
Polisen söker fortfarande efter misstänkta i fallet då två barn skottskadades i Flemingsberg. - Foto: Ali Lorestani/TT och Christine Olsson/TT

Polisen söker fler misstänkta – efter skjutningen i Flemingsberg

Två barn, ett i förskoleåldern och ett i lågstadieåldern, skottskadades i samband med en skjutning i Flemingsberg under lördagen. Polisen, som gripit och anhållit nio personer, uppger nu att man fortsatt söker efter misstänkta gärningsmän.


Under lördagskvällen skottskadades två barn, ett i förskoleåldern och ett i lågstadieåldern, vid en skjutning i Flemingsberg. 

Dagen därpå greps och anhölls nio personer misstänkta för grovt vållande till kroppsskada och grovt vapenbrott. Läs mer om det här.

Misstänkta söks efter skjutningen i Flemingsberg

De efterföljande dagarna har polisen ägnat sig åt trygghetsskapande arbete i området, samtidigt som man också fortsatt jakten på misstänkta personer som ännu inte gripits.

Polisen har dessutom intensifierat sitt arbete för att lokalisera och beslagta illegala skjutvapen i Flemingsberg.

– Folk har dem på sig, de finns i bilar och vi hittar dem i samband med annan brottslighet där vi på olika sätt kommer in i folks hem. Vi har tagit mängder av vapen i det här området under det här året men uppenbarligen så finns det fler kvar, säger Johan Andersson, lokaområdeschef i Huddinge, till TT.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!