Onsdag 6 Jul
Stockholm

Polisen söker fler misstänkta – efter skjutningen i Flemingsberg

Polisen söker fortfarande efter misstänkta i fallet då två barn skottskadades i Flemingsberg.
Polisen söker fortfarande efter misstänkta i fallet då två barn skottskadades i Flemingsberg. Foto: Ali Lorestani/TT och Christine Olsson/TT

Två barn, ett i förskoleåldern och ett i lågstadieåldern, skottskadades i samband med en skjutning i Flemingsberg under lördagen. Polisen, som gripit och anhållit nio personer, uppger nu att man fortsatt söker efter misstänkta gärningsmän.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Under lördagskvällen skottskadades två barn, ett i förskoleåldern och ett i lågstadieåldern, vid en skjutning i Flemingsberg. 

Dagen därpå greps och anhölls nio personer misstänkta för grovt vållande till kroppsskada och grovt vapenbrott. Läs mer om det här.

Misstänkta söks efter skjutningen i Flemingsberg

De efterföljande dagarna har polisen ägnat sig åt trygghetsskapande arbete i området, samtidigt som man också fortsatt jakten på misstänkta personer som ännu inte gripits.

Polisen har dessutom intensifierat sitt arbete för att lokalisera och beslagta illegala skjutvapen i Flemingsberg.

– Folk har dem på sig, de finns i bilar och vi hittar dem i samband med annan brottslighet där vi på olika sätt kommer in i folks hem. Vi har tagit mängder av vapen i det här området under det här året men uppenbarligen så finns det fler kvar, säger Johan Andersson, lokaområdeschef i Huddinge, till TT.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.