1 av 10
- Foto: Scott Sady/AP/Scanpix
Bristol Palin.
2 av 10
Bristol Palin. - Foto: Adam Larkey/AP/Scanpix
3 av 10
- Foto: Adam Larkey/AP/Scanpix
4 av 10
5 av 10
- Foto: Ed Reinke/AP/Scanpix
6 av 10
- Foto: Rich Pedroncelli/AP/Scanpix
"Isn't ironic?" Så svarade Sarah Palin på frågan om det inte är är märkligt att hon kraftfullt motsätter sig den typ av sjukvårdssystem hon och hennes familj själva smet över gränsen till Kanada för att ta del av när den amerikanska sjukförsäkringen inte
7 av 10
"Isn't ironic?" Så svarade Sarah Palin på frågan om det inte är är märkligt att hon kraftfullt motsätter sig den typ av sjukvårdssystem hon och hennes familj själva smet över gränsen till Kanada för att ta del av när den amerikanska sjukförsäkringen inte - Foto: Carlos Osorio/AP/Scanpix
8 av 10
- Foto: Gerald Herbert/AP/Scanpix
9 av 10
- Foto: Mark Lennihan/AP/Scanpix
10 av 10
- Foto: David Zalubowski/AP/Scanpix

BILDEXTRA: Sarah Palins galna upptåg

Sarah Palin utkristalliseras allt tydligare som den stora utmanaren till Barack Obama i presidentvalet 2012. Med anledning av hennes senaste klavertramp till uttalande - om att USA ska stå sida vid sida med sin allierade Nordkorea - samlar Nyheter24 några av hennes galnaste upptåg i ett bildspecial.


 

/
/
/
USA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Man hotade sajt – polis hittade stor mängd knark

USA:s senat: Ja till Ukrainastöd

Senaten i USA:s kongress röstar ja, efter representanthusets ja i helgen, till ett stöd på nära 61 miljarder dollar till Ukraina. Kiev har väntat på det sedan i höstas för att stå emot Ryssland.

Rysk robotattack mot Charkiv

1 timme sedan
Minst två personer vårdas för splitterskador efter en rysk robotattack mot storstaden Charkiv i nordöstra Ukraina, uppger borgmästare Ihor Terechov.

Säpo vill anonymisera offentliga handlingar

2 timmar sedan
Säpo föreslår att tjänstepersoners namn bör anonymiseras i offentliga beslutshandlingar. Enligt myndigheten skulle beslut utan namn bättre skydda individer och stat mot bland annat gängbrottslighet, rapporterar Sydsvenskan.

Misstänkt grovt brott i Södertälje

3 timmar sedan
Två personer har frihetsberövats i samband med ett misstänkt grovt brott i västra Södertälje, enligt polisen, som är förtegen om händelsen.

Systembolagets strul berodde på hackerattack från Nordkorea

igår 22:54
Det var hackare i Nordkorea som slog till mot Systembolagets logistik i Sverige i måndags. Genom att ta stora delar av logistikbolaget Skanlogs data gisslan i en så kallad ransomware-attack lyckades hackarna slå ut tre stora lagerlokaler i Stockholm och Eskilstuna. Det rapporterar Dagens Industri på tisdagskvällen.