Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

13-årig flicka tog sitt liv – 44-årig man gripen

- 14/03/2013, 10:44 -
avliden
1 av 7

Här dog den 13-åriga flickan.

JONAS ERIKSSON/Scanpix

I en "The typical"-grupp gjorde någon eller några narr av henne.
2 av 7

I en "The typical"-grupp gjorde någon eller några narr av henne.

Faksimil

citat
3 av 7

Nu fylls kommentarerna av "vila i frid" och krav på att de ansvariga ska hängas ut.

Faksimil

Flickan hade försökt ta sitt liv två gånger tidigare.
4 av 7

Flickan hade försökt ta sitt liv två gånger tidigare.

Faksimil

näthat
5 av 7

Här berättar hon om kommentaren "Så ful. Ta livet av dig".

Faksimil

facebook
6 av 7

Kommentarer på "The typical"-sidan efter flickans död.

Faksimil

De här bilderna la flickan ut på Instagram de senaste veckorna.
7 av 7

De här bilderna la flickan ut på Instagram de senaste veckorna.

I fredags hoppade en 13-årig flicka framför ett tåg i Kumla. Nu har en 44-årig man gripits misstänkt för att ha ofredat flickan sexuellt.

KUMLA. Mobbningen och hatkommentarerna på nätet blev till slut för mycket för den 13-åriga flickan. I fredags ställde hon sig framför ett tåg i Kumla. Kort därefter misstänkte polisen att hon trakasserats av en äldre man.

Nu har polisen gripit en 44-årig man misstänkt för sexuellt ofredande och utnyttjande av barn. Mannen misstänks ha utsatt två flickor varav en är den 13-åriga flickan från Kumla. Enligt Aftonbladet har mannen använt sig av nätnamnet "Bea Larsson" för att ofreda flickan.

48-åringen arbetar som försäljningschef och har även arbetat med en känd idrottsklubb. Han ska även ha tränat ett flicklag i fotboll.

Misstänks ha hotat flickan

Mannen är skäligen misstänkt för brotten, vilket är den lägre misstankegraden. Polisen vill inte uppge exakt vad mannen misstänks ha utsatt flickorna för.

– Det jag kan säga är att mannen är misstänkt för att ha publicerat filmer på internet, som har varit negativa för de drabbade, säger Mats Nylén, kommunikationschef vid polisen i Örebro län, till Sveriges Radio.

Uppgifter till Aftonbladet gör dock gällande att mannen fått flickan att posera naken. Sedan ska han ha hotat att lägga ut nakenbilderna på nätet.

Mannen nekar till brott.