Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lundapolisen bjöd på allsång i natten

- 14/11/2015, 01:36
Inlägget på Lundapolisens Instagram.
1 av 2

Inlägget på Lundapolisens Instagram.

Faksimil / Instagram

Poliserna höll i allsång som Petra Marklund
2 av 2

Poliserna höll i allsång som Petra Marklund

Linus Sundahl-Djerf/SvD/TT

Människor gör misstag, så även polisen. Ibland går det bra och misstagen resulterar i en rolig historia dagen efter. Så var fallet för Lundapolisen som under en natt bjöd på ofrivillig allsång.

"Ett uppriktigt förlåt torde nog vara det enda som duger".

Så börjar ett inlägg på Lundapolisens instragram som publicerades under dagen. Bakgrunden är en ofrivillig allsång som kan ha stört boende på sträckan mellan Löberöd och Hörby. Polisen var ute och åkte när de av misstag bjöd på sång i bilens högtalarsystem.


Bildkälla

Boven i dramat var en läskburk som lyckades trycka in den knapp som får högtalarna att ljuda. I vanliga fall sitter knappen dold bakom paneler, men inte denna gång.

"Ni som bor längs med sträckan Löberöd-Hörby och i natt har hört tveksamma försök till stämsång av både musikal och barbershopkaraktär; Förlåt!!!! Jag och Devil har lärt oss en läxa och ska fortsättningsvis undvika det publika rummet med sång, åtminstone i tjänsten.", skriver Lundapolisen på instagram.

Bland kommentarerna möts Lundapolisen av positivt gensvar. Ingen verkar allt för arg för att natten blivit störd av den ofrivilliga sången, eller så ligger dessa människor och tar igen den sömn de missade under natten.

View this post on Instagram

Ett uppriktigt förlåt torde nog vara det enda som duger. Det finns en mikrofon i polisbilar i vilken man genom en yttre högtalare med ofantlig styrka kan ge instruktioner till folk utanför bilen etc. Normalt sett sitter den dold bakom paneler. Nu gjorde den inte det i bilen jag kört i natt. Detta fick till följd att jag omedvetet råkade trycka in knappen med min läskeblask när jag satte denna i mittkonsolen. Ni som bor längs med sträckan Löberöd-Hörby och i natt har hört tveksamma försök till stämsång av både musikal och barbershopkaraktär; Förlåt!!!! Jag och Devil har lärt oss en läxa och ska fortsättningsvis undvika det publika rummet med sång, åtminstone i tjänsten. Hoppas ni får en trevlig helg ändå, trots den eventuellt störda nattsömnen. 🇬🇧🇺🇸My apologies to those poor people that I by accident may have scared during the night shift. By accident I squeezed the police vehicles microphone button with my soda can while singing favorite pieces from musicals, barbershop and so on. I'm quit aware of the fact that my singing is most likely performed best in the shower. I've learned my lesson and can assure you that it won't happen again! Sorry! But a happy cop is a good cop right!? // Lundapolisen, Linus och Devil

A post shared by Polisen_Lund, Sweden (@polisen_lund) on

Är det bra att poliserna är aktiva på instagram?