Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Polisen: Ännu ingen misstänkt för tunnelbaneattacken på småbarnsmamman

- 22/01/2016, 10:56 -

Attacken mot småbarnsamman i tunnelbanan har engagerat många. Nu försöker polisen sammanställa tipsen för att hitta gärningsmannen.

Händelsen på Gamla stans tunnelbanestation, då en man gick till attack mot en småbarnsmamma med sparkar och slag efter att hon försökt hindra ett rån, har väckt starka reaktioner och engagerat många människor.

Nu håller en utredningsgrupp inom polisen på med att ta emot alla tips som kommit in från allmänheten om vem gärningsmannen kan vara.

– När jag pratade med utredarna för en kvart sedan hade de inget avgörande tips och ingen misstänkt, säger Kjell Lindgren, talesperson för polisen i Stockholm, till Nyheter24 strax innan klockan 11 på fredagen.

Utredningsgruppen håller just nu på med en sammanställning av alla tips som har kommit in till polisen.

– Men de har inte fått in allt än. Vi har använt vår tipstelefon via en informationskedja som finns över hela Sverige. Sen har det också kommit in tips från sociala medier och via mejl, säger Kjell Lindgren.

Han hoppas nu att gärningsmannen kan gripas av polisen.

– Det här har i alla fall engagerat en mängd människor så vår förhoppning är att tipsen kan få en person misstänkt för brott, säger han till Nyheter24.

Vet du mer? Ring polisen på 11414.