Gärningsmannen är gripen.
1 av 2
Gärningsmannen är gripen. - Foto: TT
Mannen ska ha försökt rånat personerna.
2 av 2
Mannen ska ha försökt rånat personerna. - Foto: Ap

Man blev knivskuren i bakhuvudet på McDonalds

Polisen tror mannen var både alkohol- och drogpåverkad.


I natt uppstod ett bråk på McDonalds i centrala Eskilstuna, en man i 20-årsålder viftade med en kniv mot tre personer. Han försökte råna en av dem och högg en annan i bakhuvudet.

– Patrullen tror att han var både alkohol- och drogpåverkad. Han ska förhöras när han nyktrat till, säger Eric Björkholm, vakthavande befäl vid polisen i Sörmland till Aftonbladet.

Mannen greps senare och brottet rubriceras som grov misshandel, rånförsök och olaga hot. Mannen som blev knivskuren klarade sig lyckligtvis utan allvarligare skador, skriver Aftonbladet.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kan få böta för saknat covidtest

Örebro bötfäller sig själv efter bygglovsmiss

1 timme sedan
Bygg- och miljönämnden i Örebro bötfäller markplanerings- och exploateringsnämnden i samma kommun efter att man missat att ett tillfälligt bygglov för en parkeringsplats gått ut, skriver Nerikes Allehanda.

Nvidia presenterar ny AI-processor

2 timmar sedan
Amerikanska chiptillverkaren Nvidia presenterar en ny processor som vd Jensen Huang hoppas ska stärka bolagets dominans inom AI-hajpen, som redan gjort bolaget till världens tredje högst värderade börsbolag.

Aggressiv björn lös i Slovakien – fem skadade

igår 23:12
En slovakisk turiststad har utlyst undantagstillstånd efter att fem personer skadats i en björnattack. Bland de skadade finns ett barn.

Polisen rapporterar om rattfylleri, Skellefteå

igår 22:38
"Man misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen har hittat en kropp i sökandet efter Maja, 17

igår 22:23
En kropp har hittats i sökandet efter 17-åriga Maja i Marks kommun. Anhöriga är informerade om fyndet och en person är anhållen misstänkt för mord.