Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kidnappad kvinna viskar i panik – lyssna på det obehagliga larmsamtalet här

- 23/09/2016, 14:28

Det läskigt obehagliga larmsamtalet kommer ge dig rysningar: "Jag är rädd att han kan höra mig"

I videon ovan kan du höra det fruktansvärt rysliga telefonsamtalet som kom in till amerikanska larmnumret 911. Kvinnan viskar fram att hon blivit kidnappad – och att kidnapparen sover några meter bort.

Hela samtalet tog över 20 minuter och det mest rysliga är när kvinnan viskar "skit jag tror att jag väckte honom precis". Kvinnan berättar också att mannen är beväpnad med elpistol med orden: "jag är rädd att han kan höra mig och han är riktigt stark".

När kvinnan får frågan "blöder du?" så svarar hon: "Inte längre".

Som tur är lyckades polisen att lokalisera kvinnan i ett övergivet hus nära Cleveland i Ohio. Hon gjorde sig då fri och lyckades komma ut från huset där polisen väntade.

Polisen gjorde fler sjuka upptäckter. Kvinnan var inte ensam om att ha blivit kidnappad av 40-årige Shawn M Grate. Två andra kroppar hittades i det övergivna huset där troligtvis den hemlöse Shawn spenderade dagarna och nätterna. En tredje hittades i skogen i närheten .

Han är nu misstänkt för att kidnappning och mord. Mannen är även misstänkt för att ha tvingat kvinnan till sex. Mannen har nekat till brott, skriver brittiska Metro.