Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Oculus Rift skapar möjligheter för 3D-porr

- 21/10/2014, 21:54
Här sitter du och upplever... OBS. Genrebild.
1 av 3

Här sitter du och upplever... OBS. Genrebild.

Ap

Oculus Rift tros slå igenom stort inom några år. OBS. Genrebild.
2 av 3

Oculus Rift tros slå igenom stort inom några år. OBS. Genrebild.

Ap

Tekniken tros revolutionera marknaden. OBS. Genrebild.
3 av 3

Tekniken tros revolutionera marknaden. OBS. Genrebild.

Ap

Grattis porrälskare – inom ett år kommer ni kunna avnjuta vuxenprylar på ett helt revolutionerande sätt.

Virtual reality är egentligen en rätt gammal grej, men nu har det fått ett uppsving med Oculus Rift.

Den nya head set-tekniken lovar en helt ny och magisk 3D-upplevelse i konsumtionen av produkter såsom exempelvis datorspel, upplevelser utan att uppleva och resor utan att resa. 

Än så länge är möjligheterna att komma över en "rift" ganska begränsade, men tekniken tros nå marknaden om cirka ett år. 

Och jo, den första frågan som fastnar på vissa personer läppar blir positivt besvarad – i alla fall för de som tycker om pornografi.

Simulerat sex

Experter uppger nu att du, med hjälp av Oculus Rift, kommer att kunna ha simulerat sex inom ett år, skriver sajten The Daily Beast. I framtiden ser alltså porren ut att bli... verkligare? Ja, typ så.

Valmöjligheterna spås också bli närmast oändliga. Du kommer att kunna välja mellan allt från din partners hårfärg till vilken position du önskar ligga – i. 

En biffig snubbe eller en något äldre, flagrant dam – det löser de.

Flera aktörer satsar

Flera aktörer på sexmarknaden satsar nu framåt för att möta den nya tekniken. Bland annat vill Brian Shuster, vd för virtual reality-nätverket Utherverse, som i dagsläget bland annat erbjuder sexuella rollspel på nätet, satsa stort på den nya tekniken. 

Sugar Dvd, som brukar benämnas som porrvärldens svar på Netflix, ser också ut att ta steget ut i den nya, virtuella världen, skriver The Daily Beast.

Porrvärlden är på gång att förändras, men skulle det vara så att du inte är särskilt intresserad så kommer även upplevelser med resor, extremsport, datorspel och you name it bli betydligt fetare i framtiden. 

Här kan du kika på hur det ser ut när några lite äldre människor provar Oculus Rift: 


Dålig koll på Oculus Rift? Spana in den här guiden: